reklama

Marcowe mamy 2016

Wydaje mi sie teraz wychodzi moja praca siedzaca :/ na dodatek mam zakaz aktywnosci narazie i juz marze o tym zeby gin mi pozwoliła chodzic na joge dla kobiet w ciazy. Mysle ze to przyniosloby jakas ulge :(

reklama
a mi wychodzi stłuczenie mojej kości ogonowej dwa razy;/ raz sie tak wywaliłam w zimie na lód z takim machem ,ze wstać nie mogłam,az mnie zatkało,a drugi raz spadłam ze schodów prosto na kość;/ teraz posiedze godzine i juz boli;/

Hej wszystkim dawno się nie odzywałam. Wszystko z braku czasu. Praca, dziecko,dom ale obiecuję poprawę. Cały ten tydzień mam wolny. Synek poszedł do przedszkola odbieram go trochę wcześniej. Trochę się bałam wiecie nowe miejsce nowe panie ale Szymon był naprawdę dzielny. Trochę to też zasługa żłobka. U mnie po staremu wszystkie objawy zniknęły. Trochę mnie to martwi w piątek mam wizytę więc czekam na nią z niecierpliwością. Parę stron temu przewijał się temat wagi. Ja przytyłam 1 kg co uważam za sukces. W poprzedniej ciąży w przeciągu pierwszych 3m-cy przytyłam 5kg. Ogólnie nastawiam się na plus 25 kg tak jak w poprzedniej ciąży. Nie łudzę się że będzie mniej porostu tak jestem stworzona. Przed ciążą 162 cm i 56 kg. Dziewczyny nie nadrobię wszystkiego. Teraz jak będę na bieżąco to napewno odniosę się to waszych postów. Ale ktoś może wie co z fruzka. Dawno się nie odzywała albo ja coś przegapiłam.

Ja marudze mezowi :D Ja sie zrobiłam płaczliwa. Widzialam wczoraj na 2 urywek tego dokumentu o wczesniakach co bedzie za tydzien pokazywany w telewizji. Spłakałam sie okropnie ale chyba na moim też zrobiło wrażenie po tylko mnie przytulał, głaskał i słowem sie nie odezwał.

Bursztynek ja na ta wizyte od 5 tygodni czekam ; ( Teraz mam w 13 tyg a pozniej chyba dopiero w 20 wiec sie dopiero naczekam...

Ona tak rocznik 90 ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry