reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mnie też dzisiaj łeb bolał, ale chyba na zmianę pogody, od jutra mają się skończyć upały, będą deszcze i nagły spadek temperatury, prawie o połowę, przynajmniej we Wrocławiu :-) ja jestem '87 rocznik, a Wy? może to sprawa wieku?:eek:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)
Ja sie urlopuje w dalszym ciagu, mialam dwudniowe wesele, pojadlam, potanczylam, upaly sa straszne ale podobno od jutra ma sie ochlodzic :)
I najwazniejsze, dzis bylam na USG ! Widzialam mala fasolke jak fikala nozkami i raczkami a pozniej sie obkrecila troche i juz byla spokojna :) Ma prawie 4 cm :) Wiek jest taki jak na suwaczku :) wstawie fotke do innego watku :)

Czesc dziewczyny :)
Ja sie urlopuje w dalszym ciagu, mialam dwudniowe wesele, pojadlam, potanczylam, upaly sa straszne ale podobno od jutra ma sie ochlodzic :)
I najwazniejsze, dzis bylam na USG ! Widzialam mala fasolke jak fikala nozkami i raczkami a pozniej sie obkrecila troche i juz byla spokojna :) Ma prawie 4 cm :) Wiek jest taki jak na suwaczku :) wstawie fotke do innego watku :)

Super :-) ja się kładę bo nadal głowa mi pęka:-(

reklama
Mnie też dzisiaj łeb bolał, ale chyba na zmianę pogody, od jutra mają się skończyć upały, będą deszcze i nagły spadek temperatury, prawie o połowę, przynajmniej we Wrocławiu :-) ja jestem '87 rocznik, a Wy? może to sprawa wieku?:eek:

90 i tez Wro;) a na jesienna pogode ciesze sie jak nigdy dotad:)))

Czy Wasz organizm tez ustalil sobie godziny snu i jedzenia??

Ja od dobrego miesiaca ide spac ok 20 ( ostatnio z racji nadprzyrodzonych mocy o 22-23) i kazdej nocy- KAZDEJ - budze sie punktualnie o 3 na 'druga kolacje' i tak sobie czas mija do 6 (zazwyczaj na czytaniu od poczatku wszystkich "naszych" watkow i przewijaniu fb- oprocz jedzenia of course:) potem zas do spania i samoistna pobudka ok 9-10.

Doswiadczacie czegos podobnego?

Mnie dzis tez glowa bolala, mialam wrazenie, ze to od goraca wiec pilam zimna wode co tylko zwiekszylo bol. Za namowa lubego wypilam goraca zielona herbate i bol zniknal natychmiastowo :D

Z tym, ze nie mam pojecia o migrenach i roznicach miedzy nimi a klasycznym bolem glowy. To i tez sie nie wypowiem.

Spijcie dobrze:) a ja wracam do mojej lasagne [emoji173]️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry