• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mnie też dzisiaj łeb bolał, ale chyba na zmianę pogody, od jutra mają się skończyć upały, będą deszcze i nagły spadek temperatury, prawie o połowę, przynajmniej we Wrocławiu :-) ja jestem '87 rocznik, a Wy? może to sprawa wieku?:eek:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)
Ja sie urlopuje w dalszym ciagu, mialam dwudniowe wesele, pojadlam, potanczylam, upaly sa straszne ale podobno od jutra ma sie ochlodzic :)
I najwazniejsze, dzis bylam na USG ! Widzialam mala fasolke jak fikala nozkami i raczkami a pozniej sie obkrecila troche i juz byla spokojna :) Ma prawie 4 cm :) Wiek jest taki jak na suwaczku :) wstawie fotke do innego watku :)

Czesc dziewczyny :)
Ja sie urlopuje w dalszym ciagu, mialam dwudniowe wesele, pojadlam, potanczylam, upaly sa straszne ale podobno od jutra ma sie ochlodzic :)
I najwazniejsze, dzis bylam na USG ! Widzialam mala fasolke jak fikala nozkami i raczkami a pozniej sie obkrecila troche i juz byla spokojna :) Ma prawie 4 cm :) Wiek jest taki jak na suwaczku :) wstawie fotke do innego watku :)

Super :-) ja się kładę bo nadal głowa mi pęka:-(

reklama
Mnie też dzisiaj łeb bolał, ale chyba na zmianę pogody, od jutra mają się skończyć upały, będą deszcze i nagły spadek temperatury, prawie o połowę, przynajmniej we Wrocławiu :-) ja jestem '87 rocznik, a Wy? może to sprawa wieku?:eek:

90 i tez Wro;) a na jesienna pogode ciesze sie jak nigdy dotad:)))

Czy Wasz organizm tez ustalil sobie godziny snu i jedzenia??

Ja od dobrego miesiaca ide spac ok 20 ( ostatnio z racji nadprzyrodzonych mocy o 22-23) i kazdej nocy- KAZDEJ - budze sie punktualnie o 3 na 'druga kolacje' i tak sobie czas mija do 6 (zazwyczaj na czytaniu od poczatku wszystkich "naszych" watkow i przewijaniu fb- oprocz jedzenia of course:) potem zas do spania i samoistna pobudka ok 9-10.

Doswiadczacie czegos podobnego?

Mnie dzis tez glowa bolala, mialam wrazenie, ze to od goraca wiec pilam zimna wode co tylko zwiekszylo bol. Za namowa lubego wypilam goraca zielona herbate i bol zniknal natychmiastowo :D

Z tym, ze nie mam pojecia o migrenach i roznicach miedzy nimi a klasycznym bolem glowy. To i tez sie nie wypowiem.

Spijcie dobrze:) a ja wracam do mojej lasagne [emoji173]️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry