reklama

Marcowe mamy 2016

Ona tak sie zastanawialam czy do nas wkoncu dolaczysz ;))

Jak lekarz nic nie mowil to znaczy, ze w normie jest crl ; ).

A co do libido to mi sie ciagle chce, ale moj sie chyba boi [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
natka tak sie wachałam czy dołączyć teraz czy po tej wizycie w poniedziałek:)
denerwuje mnie,ze nie moge dodac suwaczka;/pozmieniali cos i wklejam jak ma byc i dalej nie da sie;/

Ona wejdz na suwaczki.com i ten ostatni link wygenerowany kopiuj. Zaczyna sie od . Nie kopiuj tego co sie od url zaczyna ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ONA1227 witaj ;) Ja wczoraj miałam 10 tydzień i dzidzia miała 3 cm, także Twoja też chyba w granicach normy. Jeśli lekarz nic nie mówił to na pewno jest dobrze. Głowa do góry:-D

Zazdroszczę Wam dziewczyny tej energii:happy: Mi to się nic nie chcę, snuje się po domu jak lunatyk...
Co do libido to moje też marnie, ale zakazu nie mam także czasem wypada:-)

Coś tam posmyrać męża zawsze można, żeby się nie poobrażali na Was :P. Wiecie jak to z facetami hehe.
A moje libido na początku ciąży było kiepskie, bo prawie codziennie miałam wzdęcia. Teraz to już normalnie raczej, tak jak przed ciążą.

reklama
Hej dziewczyny ja po urlopie tydzień byliśmy w Chorwacji bardzo odpoczelismy i wszystko by było dobrze gdyby nie to ze od wczoraj mam jakąś grypę zoladkowa:/ wymiotuje biegunka bóle mięśni dreszcze itd. Masakra.
I w takim stanie musiałam dzisiaj iść na usg dobrze ze m był ze mną. Dzidzia zdrowa, wszystko w najlepszym porządku:) nie zdecydowaliśmy się na badania żadne prenatalne bo z racji mojego wieku i wyniku usg pani doktor powiedziała, że ryzyko jest bliskie 0% także super:) i podobno ponad 80 % ze chłopak będzie:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry