reklama

Marcowe mamy 2016

Ja juz jak nowo narodzona . Choć dziś upał straszny .. nie ma czym oddychać . A mnie wzięło na umycie okien...
Poziomka super wieści, ale oszczędzaj się bardziej .

Moje libido jest zerowe .. choć nie mam przeciwwskazań to w ciąży może ulżyłam mężowi z 3 razy ehh biedny ,biedny ☺

reklama
Poziomka gratulacje synka:) jak myslicie kiedy najwczesniej mozna mniej wiecej zobaczyc płeć?wiem,ze lekarze sa ostrozni na poczatku,ale niektórzy widza bardzo szybko:)

Natka ja tez mam na imie Aleksandra i fajnie,ze komus sie to imie podoba bo mi to tak srednio hehe:)

Dziękuję:)

edit no to wcześnie poznałąś płeć:)sprawdziło sie?:) ja bede teraz na wizycie 13t5d i tez bede miala dopiero prenatalne bo ostatnio za małe jeszcze było,a tak swoja droga to 37,49mm w 10t5d to nie za małe troszke?

Sprawdziło ☺ teraz tez dopiero usg będę miała 18 września prenatalne . A miałam w 6 tygodniu tylko .. to już inne się wypowiedzą czy za małe czy nie . Ale jeśli ginekolog nic nie mówi ,że małe to jest jak najbardziej wporzadku ☺

Bursztynek ja w tej ciąży jeszcze nie wymiotowałam, a w poprzedniej nie pamiętam jak to było, a przez wymioty miałam 3 tygodnie wyjęte z życia :sorry: Wydaje mi się że brzuch może lekko boleć, w końcu targają nami dość mocne skurcze. Mnie w sumie przy kichaniu czasami mocno zaboli :sorry:

Volka gratuluję wizyty, długo musisz czekać na następną ;-) U mnie dopiero minął 3 tydzień od poprzedniej i czas mi się zaczyna strasznie dłużyć :sorry:

Ona1227 witaj, tym razem na pewno wszystko będzie dobrze, już minął ten najgorszy 1 trymestr :tak: U mnie w poprzedniej ciąży w ok 11 czy 13 tygodniu, już nie pamiętam, nic nie chciał powiedzieć na temat płci, w 21 tygodniu była to "raczej baba, ale coś pokazać się nie chce", dopiero dowiedziałam się ok 30 tygodnia :sorry: Jak gin ma sprawne oko, dobry sprzęt w gabinecie i szczere chęci to może i coś dojrzy :tak:

Ooo jak szybko poznajecie plec :) ja teraz bede na usg w Polsce za 2 tyg i tez mam nadzieje, ze bedzie juz widac;) chociaz po pierwszej ciazy nie mam zaufania do usg;)
A co do libido to ja mam wieksze niz przed ciaza. Ale ciagle mamy zakaz:( :( a to nakreca jeszcze bardziej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry