reklama

Marcowe mamy 2016

Mnie też pryszcze dopadły, na początku ciąży jakby cera mi się poprawiła, ale teraz pryszcze się pojawiły w okolicach brody :-( Na większe wyjścia da się je zatuszować, a w domu no co zrobić są to są nie tuszuje ich :P

Nie wiem jak to jest u Was, ale ja jakaś ostatnio bardziej zmęczona jestem i co chwile muszę posiedzieć, bo całkowicie by mi sił brakło i spanie popołudniowe dalej nie minęło :/ Miałam niewiele dni, że tryskałam energią, a bardzo o nich marzę, bo tyle rzeczy bym chciała zrobić :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cocosh ja przytylam 5kg od 5tygodnia do teraz czyli do 13tego,
Niestety ja sie zaczelam leczyc dopiero teraz a podobno pierwsze 3miesiace sa wazne bo potrzebne sa hormony do ksztaltownia kosci I mozgu wiec teraz sie martwie ...

Cocosh ja też mam problemy z tarczyca . W pierwszej ciąży przytyłam książkowo 16 kg.
Tyle ,że ja w genach mam to ,że szczupła byłam od zawsze w dzieciństwie ciągle niedowaga ..

widzę, ze nie tylko ja taka pryszczata, masakra jakaś, u mnie najgorzej jest tuż pod broda. PRyszczata jestem od poczatku ciazy, potem mi poznikały na jakies 3 tyg. a od kiedy biorę luteinę znów mnie wypryszczylo ze hej
no nic, takie uroki ciazy;-)

ja wczoraj i dzis zupełnie bez sił, nic mi sie nie chce, a najgorsze jest to, ze nawet pomimo ogromnego zmęczenia nie jestem w stanie zasnąć w ciagu dnia, zasypiam wieczorem o 23 budzę sie o 7 i tyle spania, a tak sie cieszyłam, ze jak bedę na zwolnieniu to w końcu odespie echhh
ja poki co jakies 3 kg do przodu, ale ostatnio mam taki apetyt, ze muszę sie hamować bo jakbym sobie pozwoliła to chyba na 30 bym skończyła haha

Mi to pryszcze w tydzien wyskoczyly, energia od rana. Budze sie i juz mam plan co zrobie, fakt po 2 h jestem zmeczona i daje sobie 20 min na relaks a potem poswiecam sie corce. Dzisiaj za to mialam lenia i chodzilam bez celu...to do lodowki, to do sypialni, porysowac z Emka i znowu lodowka. Wazylam sie i od wizyty mam 1,5 kg wiecej- chyba ze tak kolacja na mnie podzialala.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry