reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Napisalam dlugiego posta i opublikowalo sie 1 zdanie szok.
no to teraz w skrocie.
slyszalam bicie serca maluszka i sie przemiescil z lewej strony na środek. Mam tez cyste i jeśli się nie powiekszy to ok a jesli tak to szpital. Mam się oszczędzać.
Następne spotkanie z midwife Uwaga 3.12. Szok.
Wiec teraz czekam na scan. 8.10
co do wypryskow to mi sie pojawiaja najbardziej na brodzie.
a kosmetyki używam te co zawsze, ale bardzuej podstawowe.

barbra byłabym zapomniała! Nos zatykaj pijąc ten syrop - praktycznie 90% smaku do Ciebie nie dotrze :tak:
cocosh też mam problem pryszczowy głównie na dekolcie i plecach. Hormony buzują. Ale na szczęście od tygodnia jakby problem zanika.
Śmiesznie macie z tymi pryszczami na brodach :-D Fajnie by wyglądało jakby zebrać wszystkie do jednego zdjęcia.

U mnie do śpiączki doszła suchość oczu- noszę soczewki, pracuje przy komputerze i jest nie do wytrzymania ostatnio :-(

sarna w takim razie proszę się oszczędzać :-)

arusiowa za późno już raz piłam jakoś przeżyłam ale dzięki za radę :-)

mam pytanie pomoc co mogę kupić córce kuzynki z którą jestem b/blisko a ma 5 lat chciałam łańcuszek z imieniem złoty ale nie robią na zamówienie bo mają standardowe z popularnymi imionami a Alisa to nie popularne:-(i jestem w kropce a 25 jedziemy do Austrii na urodziny :-(

a nie zdążysz BarBra w necie zamówić? na pewno znajdziesz takich, co robią na zamówienie, a jeszcze dwa tygodnie, więc myślę, że zdążysz spokojnie, tylko zadzwoń się upewnić.:-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy skoki tetna i dusznosci ( mam astme tez) sa normalne ? czy mozna brac jakies witaminy zeby serce tak nie galopowalo i zeby nie nabierac "pelna piersia" oddechu ?
Jak masz astme to biegusiem do lekarza. Moja mama mialam astme w ciazy z moja siostra i normalnie lekarstwa brala.
A mnie tak rozbolal brzuch ze musialam sie polozyc, ale poczulam kopniaki wiec jest ok :)
Zazdroszcze ze juz czujesz ruchy ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry