Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie 5tc i tez bylo widac pęcherzyk maleńki... U mnie tylko ciezki tydzień .... Oby tylko w środę bylo wszystko dobrzeNo juz było widać ze zarodek sie zagniezdzil miał 1mm i powiedział ze około 7,8 juz powinno być widac czy serduszko bije. W poniedziałek mam kolejna wizytę i zaczynam 7 tydzień zobaczymy czy będzie juz coś więcej widać :-)
Volka masz racje! Zaraz zerkne w kartepamietam tylko ze poszlam na pierwsza wizyte w 6 tyg i wtedy jeszcze nic nie bylo slychac. Strasznie sie pozniej stresowalam, ze z malenstwem jest cos nie tak.. dlatrgo teraz nie bede soe spieszyc z pierwsza wizyta
Paulina :-) witaj i gratulacje!
sylvi1979 dziekuje :* pierwszy Synus jest mega grzeczny, pewnie drugie malenstwo da popalic;D
Natka90 u nas w Norwegii tez nic nie daja na podtrzymywanie ciazy. Do 12 tyg nie robia absolutnie nic.
U mnie na razie wiem tylko ja, moj Maz i przyjaciolka. A dzisiaj mam urodziny - nawet nie wiecie jak fajnie jest czytac gdy ktos zyczy nastepnego dzidziusiaa tu dzidzia juz w drodze;D
Dziewczyny, czy orientujecie sie kiedy slychac serduszko? Ale przez brzuch, nie w usg dopochwowym.
hej dziewczyny mam pytanko?? czy używała któraś z WAs kiedyś Heviran na opryszczkę? dzwoniłam do ginekologa i powiedział, że moge, ale wiecie jaki to taki kontakt telefoniczny. Niechciałabym aby zagrozić fasolce!!!
Wiesz co ja juz mam dwóch synów ale przy pierwszej nie czułam objawów dlugo przy drugim z kolei bardzo szybko i intensywnie czyli głównie mdlosci.... Ale ale ... Moj młodszy juz ma 5 lat i chyba za duza przerwa byla bo wcale sie pewnie nie czuje wręcz jakbym pierwszy raz byla w ciąży wszystko takie niepewne dla mnie... Dla mnie zawsze najgorsze te pierwsze tygodnie... Do 10 Tc potem juz z górki do samego poroduBiorę od soboty, narazie samopoczucie w miarę ok, najbardziej własnie bolą piersi, mdli mnie trochę jak nie zjem odpowiednio szybko no i na zapach papierosów i benzyny. Troszkę kłują jajniki i spać też mi się chce. Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży było o wiele gorzej z samopoczuciem. Może teraz jeszcze za wcześnie..
Kubusiowa Mama - Wszystkiego Najlepszego, spokojnej ciąży i grzecznego maluszka:-)
Ja przez brzuch to chyba coś koło 9 tygodnia słyszałam, ale też dokładnie nie pamiętam.
Witaj Paulina![]()
Natka90 u nas w Norwegii tez nic nie daja na podtrzymywanie ciazy. Do 12 tyg nie robia absolutnie nic.
U mnie na razie wiem tylko ja, moj Maz i przyjaciolka. A dzisiaj mam urodziny - nawet nie wiecie jak fajnie jest czytac gdy ktos zyczy nastepnego dzidziusiaa tu dzidzia juz w drodze;D
Dziewczyny, czy orientujecie sie kiedy slychac serduszko? Ale przez brzuch, nie w usg dopochwowym.
Hej szczęściaryByć może dołączę do Waszego grona,ale nie chcę zapeszać,gdyż w październiku poroniłam po roku starań i mam teraz obawy,że znowu nieszczęście się wydarzy
Ogólnie się cieszymy z mężem,ale to dopiero początek bo do miesiączki 2-3 dni,a tydzień przed miesiączką zrobiłam testy i wszystkie wychodzą pozytywnie. W brzuszku też czuję zmiany coś się dzieje,a piersi to już w ogóle powiększone,bolące,brodawki też inne i na piersiach żyłki.W ustach posmak metalu.A czy testy też Wam wychodziły pozytywne tydzień przed miesiączką? Czy to możliwe?czy po prostu zaszłam w ciążę szybciej niż mi się wydaje?