reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej moge dołączyć???
Test tydzień temu pozytywny w poniedziałek drugi bardziej wyraźny byl wczoraj bylam u lekarza. 5 tc ale ciąża zagrożona bo plamilam w sobotę. Dostałam duphaston trzy razy dziennie i w środę znow wizyta czy ciąża sie rozwija...

ja robiłam bhcg ale nie mialam problemu placilam 20 zl i wynik mialam tego samego dnia :)

my przeprowadzilismy się kilka lat temu do małego miasta (wcześniej była Wawa) i z lekarzami, badaniami itp niestety jest tu problem. Pani pielęgniarka twierdziła że jeszcze nikt nigdy nie robił takich badań na ciąże, a nie wyglądała na najmłodszą..
Ciąże prowadzę jednak u mojego gina w Wawie (dokładniej w Zielonce) bo nie mam zaufania do tutejszych jakoś.

Hej moge dołączyć???
Test tydzień temu pozytywny w poniedziałek drugi bardziej wyraźny byl wczoraj bylam u lekarza. 5 tc ale ciąża zagrożona bo plamilam w sobotę. Dostałam duphaston trzy razy dziennie i w środę znow wizyta czy ciąża sie rozwija...

Witaj Patrycja, gratuluję:) Też biorę Duphaston 3x i do tego Acard na noc, Duphaston na pewno pomoże na plamienia.

Ja nawet jakbym chciala cos brac na podtrzymanie to nie mam skad luteiny wytrzasnac. Tutaj nic nie przepisuja.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witaj Patrycja, gratuluję:) Też biorę Duphaston 3x i do tego Acard na noc, Duphaston na pewno pomoże na plamienia.

A jak się czujesz po tych tabletkach??? Ja sie kiepsko czuje. Ciągle bym spala brzuch mnie boli.... Tak jakby objawy ciąży aie nasilily i to bardzo bo mdli mnie niemiłosiernie a piersi dzis nawet dotknąć nie moge tak bola... Wczoraj sie tak nie czułam...

Natka90 u nas w Norwegii tez nic nie daja na podtrzymywanie ciazy. Do 12 tyg nie robia absolutnie nic.
U mnie na razie wiem tylko ja, moj Maz i przyjaciolka. A dzisiaj mam urodziny - nawet nie wiecie jak fajnie jest czytac gdy ktos zyczy nastepnego dzidziusia:) a tu dzidzia juz w drodze;D
Dziewczyny, czy orientujecie sie kiedy slychac serduszko? Ale przez brzuch, nie w usg dopochwowym.

U mnie wie moj D. i szef nikomu wiecej nie mowimy. Wprawdopodobnie do 14tyg nikomu mowic nie bedziemy.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

KubusiowaMama a w poprzedniej ciąży jak miałaś? Bo widzę, że w sumie to całkiem niedawno było. Nie pamiętasz? Ja jak chcę sobie coś przypomnieć to patrzę na moją poprzednią kartę ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry