reklama

Marcowe mamy 2016

A jak się czujesz po tych tabletkach??? Ja sie kiepsko czuje. Ciągle bym spala brzuch mnie boli.... Tak jakby objawy ciąży aie nasilily i to bardzo bo mdli mnie niemiłosiernie a piersi dzis nawet dotknąć nie moge tak bola... Wczoraj sie tak nie czułam...

Biorę od soboty, narazie samopoczucie w miarę ok, najbardziej własnie bolą piersi, mdli mnie trochę jak nie zjem odpowiednio szybko no i na zapach papierosów i benzyny. Troszkę kłują jajniki i spać też mi się chce. Ale pamiętam, że w pierwszej ciąży było o wiele gorzej z samopoczuciem. Może teraz jeszcze za wcześnie..

Kubusiowa Mama - Wszystkiego Najlepszego, spokojnej ciąży i grzecznego maluszka:-)
Ja przez brzuch to chyba coś koło 9 tygodnia słyszałam, ale też dokładnie nie pamiętam.

Witaj Paulina:)

reklama
Sylvi Ty te hcg robilas na wlasną rękę? Jakieś patałachy źle wpisaly do rejestracji, zadzwoń że chcesz poprawnego badania, jeśli mogą powtiezyć z surowicy. Ja kiedyś pracowalam w prywatnym labie I surowica jest przechowywana przez jakis czas w lodowkach np na wypadek pomylek wlasnie zeby nie trzeba bylo pobierac drugi raz krwi. chyba ze na nfz bylaś? Jeśli prywatnie to klient nasz pan i niech powtórzą analizę, dziady.
Patrycjo i Paulino witajcie :-)

Pewnie :). W 4 tygodniu już potwierdził ciążę? To strasznie szybko. Mi się wydaje, że ja szybko idę a będę już w 6 tyg. i 3 dniu.

Sylvi Ty te hcg robilas na wlasną rękę? Jakieś patałachy źle wpisaly do rejestracji, zadzwoń że chcesz poprawnego badania, jeśli mogą powtiezyć z surowicy. Ja kiedyś pracowalam w prywatnym labie I surowica jest przechowywana przez jakis czas w lodowkach np na wypadek pomylek wlasnie zeby nie trzeba bylo pobierac drugi raz krwi. chyba ze na nfz bylaś? Jeśli prywatnie to klient nasz pan i niech powtórzą analizę, dziady.
Patrycjo i Paulino witajcie :-)

No wlasnie pytałam czy jeszcze mogą coś z tej krwi zrobić, twierdzili że nie. Prywatnie robiłam ale przez przychodnię. Zobaczę jak dostanę wynik, to wyślę do gina i zapytam. Czytałam, że to można jakoś przeliczyć.
Nie chcę znow pobierać krwi, 3 testy wyszły pozytywnie, za tydzień USG więc już poczekam na spokojnie.

Ja w poniedz. 6t6d i też sie drapię po glowie. Ale wierzę że będzie piękna fasola, albo już kijanka (:

Sylvi no szkoda, ale może na coś się badanie przyda, na pewno 3 razy drozsze bylo. Ale Ty byś byla spokojniejsza.

Ostatnia edycja:
Volka masz racje! Zaraz zerkne w karte :) pamietam tylko ze poszlam na pierwsza wizyte w 6 tyg i wtedy jeszcze nic nie bylo slychac. Strasznie sie pozniej stresowalam, ze z malenstwem jest cos nie tak.. dlatrgo teraz nie bede soe spieszyc z pierwsza wizyta:)
Paulina :-) witaj i gratulacje! :)
sylvi1979 dziekuje :* pierwszy Synus jest mega grzeczny, pewnie drugie malenstwo da popalic;D

Pewnie :). W 4 tygodniu już potwierdził ciążę? To strasznie szybko. Mi się wydaje, że ja szybko idę a będę już w 6 tyg. i 3 dniu.

No juz było widać ze zarodek sie zagniezdzil miał 1mm i powiedział ze około 7,8 juz powinno być widac czy serduszko bije. W poniedziałek mam kolejna wizytę i zaczynam 7 tydzień zobaczymy czy będzie juz coś więcej widać :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry