Witam nowe mamuski
Czytan na biezaco ale nie nadazam odpisywac

Jezeli chodzi o mame blizniat to zadna ich nie oczekuje teraz ale z tego co pamietaj jedna mamusia blizniaki juz ma

Na twarzy troszke mi wyskakuja pryszcze ale nie jakos hurtowo tylko pojedynczo albo podwojnie
Cocosch ale bedziesz miala slicznie w domu !! Cudowne wnetrze, nie moge sie napatrzyc !
Ja kupilam juz ten slynny bio-oil ale jeszcze nie zaczelam sie smarowac, przeraza mnie wizja ile to sie bedzie wchlanialo bo konsystensja troche jak oliwa. Dzis musze poszukac balsamu na przeciwko rozstepom. Nie wiem jak genetycznie u mnie ale moja mama po 3 ciazach chyba rozstepow nie ma, oby mnie tez ominely !

O smarowaniu krocza slyszalam i czytalam co nieco ale nie wiem czy bede tak konsekwenta zeby to robic

wszelako olejku poszukam.
Strasznie mnie juz kusi kupic chocby jakies jedno ubranko dla dzidzi ale jeszcze sie wstrzymuje chociazby do tego "pierwszego" usg tutaj w uk, ktore bedzie juz w ten czwartek ! Nie moge sie doczekac

Humorow nie mam ale korzystam z zachcianek poki moge

moj tylko sie smieje z tego ale zawsze wszystko potulnie robi takze jest dobrze i oby tak dalej
Zdjecie brzuszka wkleje wieczorem, zrobie dwa tak jak inne mamusie, z rana i wieczorem