reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny;-)
Byłam wczoraj w końcu na usg genetycznym i wszystko w porządku:-)
na początku maleństwo bardzo się wierciło, przeszkadzało mu chyba to ciśnięcie głowicą:baffled: ale jak już się uspokoiło, to wszystko na spokojnie Pani doktor oceniła, budowa prawidłowa - 7,2 cm, kość nosowa jest, przezierność 1,7, przepływ żylny i serduszko w porządku, tętno 161, dwie nóżki i dwie rączki. Uspokoiłam się;-) mój M też siedział i oglądał wszystko jak pokazywała, ale wkurzony trochę bo chciał poznać płeć:tak: a Pani doktor powiedziała, że po co teraz zgadywać, jak za miesiąc już będzie wiadomo na pewno, no i nie powiedziała:-D mi to tam nie przeszkadza, ważne, że prawdopodobieństwo chorób genetycznych niewielkie i prawidłowo się rozwija:-) a płeć... w swoim czasie się dowiemy:tak: i tak na razie czekamy z zakupami, jest jeszcze czas. Aha i według tego usg termin na 15 marca, między 11 a 18- wcześniejszymi datami z om i usg.

asieńkakk- :-) nic tylko się cieszyć, że wszystko ok

Ja do wc w nocy idę 1 raz, w dzień różnie bywa- czasami często, a czasami nie. Najczęściej mnie łapie jak mamy gdzieś iść, albo w sklepie mimo tego, że przed wyjściem byłam 1-2 razy.

mieszkanko ok ale trochę w nim do roboty jest tzn małe malowanie i panele do wymiany w 2 pokojach bo odpadają

ja jakoś wyjątkowo ostatnio mało wstaję w nocy na siusiu:-p

reklama
Ja wstaję do toalety raz w nocy, a w ciągu dnia chyba z milion razy.

Dziewczyny, macie jakieś fajne sklepy z ubraniami ciążowymi? Zrobiłam przegląd szafy i zostało mi dosłownie kilka rzeczy w ktore się mieszczę :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry