Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny Wy tez tak gonicie do WC ? ja od paru dni latam co pol godz/godzine masakrai znowu spanie mnie zaczelo meczyc ale nie tak jak na poczatku ciazy.I libido zdecydowanie wzroslo : :-)
ale jak już się uspokoiło, to wszystko na spokojnie Pani doktor oceniła, budowa prawidłowa - 7,2 cm, kość nosowa jest, przezierność 1,7, przepływ żylny i serduszko w porządku, tętno 161, dwie nóżki i dwie rączki. Uspokoiłam się;-) mój M też siedział i oglądał wszystko jak pokazywała, ale wkurzony trochę bo chciał poznać płeć
a Pani doktor powiedziała, że po co teraz zgadywać, jak za miesiąc już będzie wiadomo na pewno, no i nie powiedziała
mi to tam nie przeszkadza, ważne, że prawdopodobieństwo chorób genetycznych niewielkie i prawidłowo się rozwija:-) a płeć... w swoim czasie się dowiemy
i tak na razie czekamy z zakupami, jest jeszcze czas. Aha i według tego usg termin na 15 marca, między 11 a 18- wcześniejszymi datami z om i usg.