Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego jak na powiedział że to chłopczyk to mówiłam mojemu żeby za bardzo jeszcze się nie cieszył
No proszę jaki zbieg okoliczności.. A Oliwierki to fajne chłopakiFanti, widzę że u ciebie tez będzie spora różnica między dzieciaczkamiJa już powoli traciłam nadzieję na drugie, ale jakoś się udało, mimo że po laparoskopii stwierdzili u mnie endometrioze i straszyli, że będzie ciężko.
O, i też masz Oliwiera![]()

Fanti, trochę się boję, ale mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to będzie. Oli narazie ogromnie się cieszy, bo nie mógł się doczekać na rodzeństwo, zobaczymy jak będzie w praktyce. moja koleżanka też własnie urodziła synka, a jej córeczka skończyła 7 lat. Jak narazie jest fascynacja![]()

Ja sie wypowiem z perspektywy starszej siostry. Miedzy mna a Laura (siostra) jest 8 lat roznicy. I z jednej strony ja zawsze mialam ta poczucie, ze sie nia musze zajac bo jest mlodsza i jej pomagac i tak bylo bardzoooo dlugi czas. No i przyszedl ten czas kiedy ja skonczylam 18 lat i wyjechalam na studia i 10 letnia Laura byla daleko ode mnie... i wtedy te wiezy sie poliznily. Wiadomo 17letnia nastolatka moze juz nie miec zbyt wielu tematow do rozmow z 25letnia siostra, ktora zaklada rodzine... No i u nas dochodzi jeszcze to, ze ja mieszkam w Irlandii a ona jest w Polsce :/ Co nie zmienia faktu, ze kocham siostre najbardziej na swieciesylvi1979 A powiedz mi jak zapatrujesz się na tak dużą różnice wieku? Nie martwi Cię ona? Ja boję się, że dzieci nie będą miały wcale z sobą kontaktu.. A mówię to na przykładzie mojego Oliwiera i syna mojego brata.. różnica między nimi jest 7 i pół roku i kiedy starszy chciał się bawić Oli jeszcze był za mały. Teraz Oli chce bardzo cokolwiek robić z Matim ale ten ma 16 lat już i nie chce z gówniarzem tracić czasu.. i tylko czasem z łaski pogra z nim w coś czy odpowie łaskawie na jakieś pytania.. A mój Oli zrobił sobie z niego swój wzór do naśladowania..![]()
Wazne ze wlasne...mieszkanko ok ale trochę w nim do roboty jest tzn małe malowanie i panele do wymiany w 2 pokojach bo odpadają
ja jakoś wyjątkowo ostatnio mało wstaję w nocy na siusiu![]()