Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego jak na powiedział że to chłopczyk to mówiłam mojemu żeby za bardzo jeszcze się nie cieszył
No proszę jaki zbieg okoliczności.. A Oliwierki to fajne chłopakiFanti, widzę że u ciebie tez będzie spora różnica między dzieciaczkamiJa już powoli traciłam nadzieję na drugie, ale jakoś się udało, mimo że po laparoskopii stwierdzili u mnie endometrioze i straszyli, że będzie ciężko.
O, i też masz Oliwiera![]()

Fanti, trochę się boję, ale mimo wszystko mam nadzieję, że jakoś to będzie. Oli narazie ogromnie się cieszy, bo nie mógł się doczekać na rodzeństwo, zobaczymy jak będzie w praktyce. moja koleżanka też własnie urodziła synka, a jej córeczka skończyła 7 lat. Jak narazie jest fascynacja![]()

Ja sie wypowiem z perspektywy starszej siostry. Miedzy mna a Laura (siostra) jest 8 lat roznicy. I z jednej strony ja zawsze mialam ta poczucie, ze sie nia musze zajac bo jest mlodsza i jej pomagac i tak bylo bardzoooo dlugi czas. No i przyszedl ten czas kiedy ja skonczylam 18 lat i wyjechalam na studia i 10 letnia Laura byla daleko ode mnie... i wtedy te wiezy sie poliznily. Wiadomo 17letnia nastolatka moze juz nie miec zbyt wielu tematow do rozmow z 25letnia siostra, ktora zaklada rodzine... No i u nas dochodzi jeszcze to, ze ja mieszkam w Irlandii a ona jest w Polsce :/ Co nie zmienia faktu, ze kocham siostre najbardziej na swieciesylvi1979 A powiedz mi jak zapatrujesz się na tak dużą różnice wieku? Nie martwi Cię ona? Ja boję się, że dzieci nie będą miały wcale z sobą kontaktu.. A mówię to na przykładzie mojego Oliwiera i syna mojego brata.. różnica między nimi jest 7 i pół roku i kiedy starszy chciał się bawić Oli jeszcze był za mały. Teraz Oli chce bardzo cokolwiek robić z Matim ale ten ma 16 lat już i nie chce z gówniarzem tracić czasu.. i tylko czasem z łaski pogra z nim w coś czy odpowie łaskawie na jakieś pytania.. A mój Oli zrobił sobie z niego swój wzór do naśladowania..![]()
Wazne ze wlasne...mieszkanko ok ale trochę w nim do roboty jest tzn małe malowanie i panele do wymiany w 2 pokojach bo odpadają
ja jakoś wyjątkowo ostatnio mało wstaję w nocy na siusiu![]()