• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Moja mama załamuje ręce ale skoro mój gin który jest także endokrynologiem uważa że wszystko przy mojej chorobie jest w normie to ja nie widzę problemu. Całe życie marzę by wreszcie schudnąć. Po urodzeniu dziecka poprzedni gin zafundował mi +30 kg w 3 miesiące. Przeszłam masę klubów grubasów i diet zachaczajac o początki depresji po drodze i zero efektów. teraz kiedy wreszcie znalazłam przyczynę i zaczęłam leczenie waga owszem leci w dół ale leczenie przerwane przez ciążę.
Także ja nie muszę się martwić na razie o wagę dopóki gin ma wszystko pod kontrolą bo zapasy mam spore.

Ja robilam usg genetyczne, teraz czekam na wyniki z testu pappa ... a ja dzis wybralam sie na wycieczke w góry, w sumie 12 km spacerkiem z kijkami :-) i mi malo, ogolnie cwicze teraz ćwiczenia dla kobiet w ciaz,, z pilka np tez :-) na basen chce zaczac chodzic tez :-)

reklama
Ja robilam usg genetyczne, teraz czekam na wyniki z testu pappa ... a ja dzis wybralam sie na wycieczke w góry, w sumie 12 km spacerkiem z kijkami :-) i mi malo, ogolnie cwicze teraz ćwiczenia dla kobiet w ciaz,, z pilka np tez :-) na basen chce zaczac chodzic tez :-)

Ja też już pomyślę nad ćwiczeniami :-)

powiem wam że jak na 4 miesiąc to malutki mam brzuszek i tak podejrzewam że tak jak moja kuzynka będę miała dopiero tak 7 lub 8 mies. jakiś większy brzuszek bo drobniutkie obie jesteśmy:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry