reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Moja mama załamuje ręce ale skoro mój gin który jest także endokrynologiem uważa że wszystko przy mojej chorobie jest w normie to ja nie widzę problemu. Całe życie marzę by wreszcie schudnąć. Po urodzeniu dziecka poprzedni gin zafundował mi +30 kg w 3 miesiące. Przeszłam masę klubów grubasów i diet zachaczajac o początki depresji po drodze i zero efektów. teraz kiedy wreszcie znalazłam przyczynę i zaczęłam leczenie waga owszem leci w dół ale leczenie przerwane przez ciążę.
Także ja nie muszę się martwić na razie o wagę dopóki gin ma wszystko pod kontrolą bo zapasy mam spore.

Ja robilam usg genetyczne, teraz czekam na wyniki z testu pappa ... a ja dzis wybralam sie na wycieczke w góry, w sumie 12 km spacerkiem z kijkami :-) i mi malo, ogolnie cwicze teraz ćwiczenia dla kobiet w ciaz,, z pilka np tez :-) na basen chce zaczac chodzic tez :-)

reklama
Ja robilam usg genetyczne, teraz czekam na wyniki z testu pappa ... a ja dzis wybralam sie na wycieczke w góry, w sumie 12 km spacerkiem z kijkami :-) i mi malo, ogolnie cwicze teraz ćwiczenia dla kobiet w ciaz,, z pilka np tez :-) na basen chce zaczac chodzic tez :-)

Ja też już pomyślę nad ćwiczeniami :-)

powiem wam że jak na 4 miesiąc to malutki mam brzuszek i tak podejrzewam że tak jak moja kuzynka będę miała dopiero tak 7 lub 8 mies. jakiś większy brzuszek bo drobniutkie obie jesteśmy:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry