Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wędzone jadłam w pierwszej ciąży od czasu do czasu. Wiem ze nie można też serów pleśniowych, ale tego to bym w życiu nie tknela; D
Dziewczyny kciuki zaciskajcie siedzę juz na poczekalni ! Boje się heh ☺
No i dobre przeczucie . mam rozwarcie zewnętrzne .. ale mówi ,że u kobiet ,które rodziły tak się może dziać . Jednak mam zakaz dźwignnia ... no nie wyobrażam sobie tego ...![]()
A mała dziś wstydliwe i nie chciała pokazać krocza
Ja nie mam wizyt wiec sie nie martwie. Staram sie nie zaprzatac sobie glowy takimi myslami. Zostawiam wszystko naturze... tak sobie postanowilam...Mała Mi moje wyniki tez eleganckie. Teraz czekam na wizytę do 16 . Tez macie ,że przed każdą się boicie czy np nie robi się rozwarcie itp ? ja na tym punkcie mam bzika normalnie. Jeszcze kilka godzin i mam nadzieje ,ze wszystko okej
Masz dom z pietrem?Ma ktoras z was kosz mojzesza, albo planuje kupic?
Ja uwielbiam sery plesniowe, wedzone ryby, watrobki i pasztety... a nic z tego jesc nie mozna :/Ja wędzone jadłam w pierwszej ciąży od czasu do czasu. Wiem ze nie można też serów pleśniowych, ale tego to bym w życiu nie tknela; D
Dziewczyny kciuki zaciskajcie siedzę juz na poczekalni ! Boje się heh ☺
Zaloza ci szef ?? Albo krazek??No i dobre przeczucie . mam rozwarcie zewnętrzne .. ale mówi ,że u kobiet ,które rodziły tak się może dziać . Jednak mam zakaz dźwignnia ... no nie wyobrażam sobie tego ...![]()
A mała dziś wstydliwe i nie chciała pokazać krocza