reklama

Marcowe mamy 2016

Ja wędzone jadłam w pierwszej ciąży od czasu do czasu. Wiem ze nie można też serów pleśniowych, ale tego to bym w życiu nie tknela; D

Dziewczyny kciuki zaciskajcie siedzę juz na poczekalni ! Boje się heh ☺

reklama
Ja wędzone jadłam w pierwszej ciąży od czasu do czasu. Wiem ze nie można też serów pleśniowych, ale tego to bym w życiu nie tknela; D

Edit pleśniowe można jeść jeśli są z pasteryzowanego mleka, a zdecydowana większość na sklepowych półkach jest.

No i dobre przeczucie . mam rozwarcie zewnętrzne .. ale mówi ,że u kobiet ,które rodziły tak się może dziać . Jednak mam zakaz dźwignnia ... no nie wyobrażam sobie tego ...:(
A mała dziś wstydliwe i nie chciała pokazać krocza

Nie . Powiedziała ze to na pół cm i u wieloródek tak się dzieje często ,bo to wszystko po porodzie jest juz inne itp. Ze szyjka długa i od wewnątrz zamknięta . Ale mam zakaz dźwignnia zeby się nie pogłębialo. w pierwszej ciąży miałam też tak w 20 tygodniu a teraz 5 tyg wcześniej

reklama
Mała Mi moje wyniki tez eleganckie. Teraz czekam na wizytę do 16 . Tez macie ,że przed każdą się boicie czy np nie robi się rozwarcie itp ? ja na tym punkcie mam bzika normalnie. Jeszcze kilka godzin i mam nadzieje ,ze wszystko okej
Ja nie mam wizyt wiec sie nie martwie. Staram sie nie zaprzatac sobie glowy takimi myslami. Zostawiam wszystko naturze... tak sobie postanowilam...

Ps: W Irlandii nikt do porodu nie zagladq miedzy nogi... nie sprawdzaja szyjki itd...
Ma ktoras z was kosz mojzesza, albo planuje kupic?
Masz dom z pietrem?

Ja uwielbiam sery plesniowe, wedzone ryby, watrobki i pasztety... a nic z tego jesc nie mozna :/
No i dobre przeczucie . mam rozwarcie zewnętrzne .. ale mówi ,że u kobiet ,które rodziły tak się może dziać . Jednak mam zakaz dźwignnia ... no nie wyobrażam sobie tego ...:(
A mała dziś wstydliwe i nie chciała pokazać krocza
Zaloza ci szef ?? Albo krazek??

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry