Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cisnienie mialam niskie o tej 5 bo az babka sie zdziwila.A od 8 do prawie 9,30 non stop mialam wysokie tetno raz nawet 200 pokazalo...I strasznie mi slabo bylo ,zadzwonilam na pielegniarke ale oan mnie chyba zle zrozumiala i mierzyla babce obok cisnienie.A potem jak powiedzialam ze mi slabo to powiedziala az sie nie nakrecamy...No jakby mnie szlag trafil,beczec mi sie chcialo,wkurzylam sie i zaszlam do pielegniarek.Zmierzyly mi cisnienie ale ok bylo,nawet nie niskie,ale lekarzowi powiedzialy,Zaraz przyszedl i widzial jakie tetno jest wysokie,akazal ekg zrobic.Potem byl obchod jakis chyba specjalny na pon bo 2 lekarzy i 3 pielegniarki.Zlecili holtera i na razie nie mam zmiany lekow.pozniej sie uspokoilo,mialam niedawno echo serca ale ok zadnej wady nie mam .Pocieszyl mnie doktor ze w ciazy tylko 2 leki na to tetno mozna brac,ten co biore raczej nie pomaga,wiec po holterze dadza drugi jak co.A jutro holter bo nie ma wolnych aparatow.
z udanej wizyty:-)
budzę się po 10-15 minutach snu jak już w końcu uda mi się zasnąć, nie mam pojęcia czemu tak jest... jeszcze chrapanie męża potęguje problem, do niedawna mi nie przeszkadzało... w 1 trymestrze mogłam spać cały czas ehh:-) muszę pogrzebać w necie za sposobami na bezsenność;-)
poza tym wiele można się dowiedzieć i nauczyć. I czas będzie szybciej leciał