reklama

Marcowe mamy 2016

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za nadchodzące :-)

Ja też mam problemy ze snem, budzę się koło 2- 3 i nie mogę usnąć tak do 4-5. Chyba wyspie się za rok i to mimimum :-)

Ja w zeszłym tygodniu czułam ruchy przez 3 dni i to bardzo wyraźnie, a po trzech dniach się skończyło i juz nic nie czuje, nawet muskania. Na szczęście jak w piątek byłam na wizycie to tętno było idealne i ginekolog powiedziała że pewnie się obrócił i w plecy mnie smyra :-)

reklama
Eh a ja się nie mogę doczekać takich wyraźnych ruchów, widocznych na zewnątrz. Wiele razy słyszałam jak kobiety narzekały na czas ciąży a dla mnie to był najcudowniejszy czas. Teraz też może trochę późno zaczęłam się cieszyć ale cieszę się każdym dniem i każdym odczuciem.

Jutro mam rano wizytę u gin i ciekawa jestem czy będzie usg a jak nie to 22 mam prenatalne to na bank będzie i to dokładne. A czy przy 2 prenatalnym też robią testy z krwi?

Volka ja jak tylko się obudzę (zazwyczaj 2 albo 4 w nocy) to pół godziny muszę coś poczytać, zanim zasnę :sorry:

Barbra ale wcześnie masz badanie z glukozą, ale może im wcześniej tym lepiej.

La_Luna o, to chyba dużo dziś wydałaś :rofl2:

Chrobek uważaj na siebie ;-) Na wrześniówkach też wciąż działa, z tym że my otworzyłyśmy ok pół roku po urodzeniu dzieciaków

Sarna Twoje urodziny? Wszystkiego najlepszego ;-)

Ja też po wizycie, usg tak jak myślałam nie było, przytyłam niecały kilogram i dostałam prochy przeciwskurczowe na brzuch, mam nadzieję, że coś na te bóle pomogą... Następna wizyta 2 listopada

reklama
Dziewczyny kciuki za wizytujace-na pewno wszystko wporządecczku:)
Ja mam teraz 22 wizyte i tez mowila,ze bedzie dłuższe badanie,więc dokładnie sobie pooglądam:) i mam nadzieję potwierdze płeć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry