reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja zawsze miałam idealnie książkowe tętno, wiec jak mam teraz prawie dwukrotnie szybsze plus jeszcze to kołatanie serca to jest to dla mnie niesamowicie nieprzyjemne uczucie.. Nie polecam :)

Jeszcze pytanie odnośnie zamkniętego wątku: Czy któraś z nas już się Tym zajęła ?
Mail do administratorki już poszedł. Lista osób wg spisu marcóweczek plus osoby które napisały że chcą mieć dostęp a nie ma ich na liście..
Jeśli kogoś zabrakło to dopiszemy później. No i poprosiłam o ograniczenie dostępu na dwa wątki- ten i zdjęcia..
No...

A co do jutrzejszych wizyt dzięki za życzenia powodzenia i ja też za jutro trzymam za Was &..
Chociaż mąż mnie właśnie pocieszył, że pewnie jutro nie będzie USG co mi się nie podoba wcale.. chcę zobaczyć Bronka choć raz jeszcze.. :sorry:

Kustronka ja leze na kardiologii z powodu tetna ale mi czasem do 200 skacze.Na 100 czy 110 nic nie powiedza nic dac nie moga...Mam tzw czestoskurcz komorowy i arytmie wiec tego to nie polecam...:no:

Dzis jeszcze sie moglam umyc a jutro Holtera zaloza i jeden dzien bez prysznica...Ale trzeba przezyc...

Dobranoc dziewczynki :-)

Agiszonek a powiedzial, ze to dobrze czy zle ?
Ja nic nie wiem bo mnie tu cala ciaze ginekolog nie bada :)

Czy Was tez tak bola plecy ? W sumie to tak jak koncza sie plecy a zaczyna tylek, no cos niesamowitego jaki bol i do tego co jakis czas bol glowy. No czuje sie jak babcia.. :)

Cześć Dziewczyny, przestraszylam się że chcecie zamknąć wątek i postanowiłam się ujawnić ;) znam Was już bardzo dobrze bo czytam regularnie to forum od 1 lipca... W tym dniu potwierdziłam ciążę i ze względu na dwa wcześniejsze poronienia od tego dnia jestem na L4... jestem szczęśliwa mamą 5,5 łatki, studentka studiów dziennych, farmaceutką i partnerką fajnego faceta ☺ Mieszkam w Katowicach. Termin porodu to 8 marzec :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry