Magdalena777
Fanka BB :)
Chrobek jadłam slodkie,piłam zimne napoje, zjadłam duży posiłek a dzidzia nic sobie z tego nie robi. Może jak Polska strzeli gola to się rozrusza dziewczyna 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Juana@ a masz jakieś objawy infekcji? Bo mi pani doktor pobrała wymaz na posiew bakteryjny, bo być może mam infekcje, tak wyszło z cytologii, że możliwa infekcja bakteryjna. Ale nie mam żadnych objawów ;/ Na wyniki posiewu tydzień czekam, potem jak będzie jakaś bakteria to zaś muszę czekać, aż coś wychodują. Czy któraś z Was może miała infekcje bakteryjną bez objawów? Pani doktor powiedziała, że tak naprawdę to na wyrost piszą o tej infekcji, że możliwe, że po posiewie okazuje się, że mało która kobieta ma tą infekcję. Więc czekam na wynik, bądź na jakieś objawy. Ale sprawdzić to trzeba![]()
Bar Bra sprobuje z ta herbata, może się uda. Ja na szczęście jeszcze nie wiem co to zgaga. W poprzedniej ciazy tez nie miałam i młoda urodziła się z niewielką ilością wlosow. Podobno zgaga jest oznaką tego ze dzidzia rosną włoski
dopisana akurat obok arusiowej a ona też Białystok![]()