Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

WitajHej Dziewczynygratuluje wszystkim przyszłym Mamusiom
Czy mogę się do Was dołączyć? W środę ujrzałam wymarzone dwie kreseczki
test robiłam w dniu spodziewanej @ kolejny na drugi dzień, kreseczka już mocniejsza
do ginekologa jeszcze się nie umówiłam
termin z kalkulatorów wypada mi na 18 marca, zaś z metody termin @ + 7 dni - 3 miesiące na 17
![]()
Pozdrawiam![]()
Jej ja to juz nie pamietam kiedy do tej godziny spałam.... Chyba w ogóle nie spałam tak długo no... chyba że byłam po 12 h pracy nocnej...Ja odkąd jestem w ciąży nie potrafię dłużej spać niż 10 :/ a tak to wcześniej nawet czasem do 14
Powiem wam że fajnie jest tak obudzić się bez kaca
Dziś znowu czeka mnie robota kierowcy na grila urodzinowego![]()
Ja rzuciłam palenie pozatym jak mój pali to okropnie mi to teraz śmierdzi ... też rzuciłam z chwili na chwile.. i dobrze mi z tym i juz na pewno nie wróce do tegoU mnie brak zachcianek, ciągle bym tylko jadła bo inaczej mnie mdli, ale nie traktuje tego jako objaw ciąży bo mam tak odkąd pamiętam.
Dziewczyny paliła któraś z Was przed ciążą? wyrzuciłam papierosy jak tylko dowiedziałam się, ze się udało, ale na internecie czytam rożne opinie, że trzeba stopniowo, i już sama nie wiem, dobrze się czuje bez papierosów, nie ciągnie mnie i praktycznie o tym nie pamiętam póki nie zobacze kogoś z papierosem na ulicy.
U mnie wie rodzina ( wiekszosc) i najbiższe osoby.....ja poczatkowo myslalam, zeby stopniowo zmniejszac ilosc papierosow jak tylko zaczelam podejrzewać, ze sie udalo (bolal mnie brzuch od 3 dni po owulacji, pelne piersi i wlasnie papierosy juz tak nie smakowaly) ale wcale nie udalo mi sie zmniejszac, palilam tyle samo, sprawdzilo sie tylko calkowite zrezygnowanie, i poki co jest dobrze, i mam nadziee ze juz tak zostanie
A dziewczyny kiedy planujecie powiedzieć rodzinie i otoczeniu ?![]()
Witaj gratulujeHej,
wczoraj zrobiłam test i oczywiście dodatni:-). Mam nadzieję, że tu z Wami zostanę aż do marca, a może i dłużej:-).
To moja druga ciąża, wyczekana.Do młódek nie należę.
Cały czas mam wrażenie że zaraz dostanę @ i to mnie przeraża. Też tak macie?
W tamtym roku w czerwcu właśnie kilka dni po zrobieniu testu zaczęłam krwawić i teraz się boję....Do lekarza wybieram się w poniedziałek.
Pozdrawiam wszystkie mamy.
wiec teraz już też sb nie odmawiam :-d