Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jest jakas mamusia po 30 ? Czy tylko mnie dopada zamartwianie sie czy wszystko bedzie oki...wiadomo im kobieta starsza tym gorzej przechodzi ciaze
dziewczyny a jak u was z seksem? Ja pierwsze dni uważałam ale teraz już sobie nie odmawiam I nawet ochotę mam. Ciekawe czy lekarz nie odradzi.
U mnie wiedzial tylko Maz i przyjaciolka. Ale wczoraj wygadalismy sie przy mojej Siostrze.. wiec zeby nie bylo pozniej afery, to powiedzielismy Rodzicom. Oczywiscie prosilismy, zeby jeszcze nikomu nie mowili, bo to zdecydowanie za wczesnie. Ale tesciowa ma taki dlugi jezyk, ze juz nawet od sasiadow dostalam wiadomosci z gratulacjami. Strasznie jestem o to zla.
Pojawiła się moja najmniejsza kropeczka świata z wyczuwalnym echem!!! Wczoraj wg usg było 6t1d. Trochę się lekarz naszukał ale najważniejsze że znalazł i oby już nie przyprawiała nam tyle niepokoju
Nawet nie wiecie jaka to dla mnie wiadomość![]()
sylvi1979 ja tez mam 36 lat. Wczoraj troche sie wystraszylam bo mialam wieczorkiem wysokie tetno 104.Serce kołatalo kak szalone . A jak u Was ? Jak reaguja Wasi mezowie na ciaze ?