Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej,
wczoraj zrobiłam test i oczywiście dodatni:-). Mam nadzieję, że tu z Wami zostanę aż do marca, a może i dłużej:-).
To moja druga ciąża, wyczekana.Do młódek nie należę.
Cały czas mam wrażenie że zaraz dostanę @ i to mnie przeraża. Też tak macie?
W tamtym roku w czerwcu właśnie kilka dni po zrobieniu testu zaczęłam krwawić i teraz się boję....Do lekarza wybieram się w poniedziałek.
Pozdrawiam wszystkie mamy.
Jest jakas mamusia po 30 ? Czy tylko mnie dopada zamartwianie sie czy wszystko bedzie oki...wiadomo im kobieta starsza tym gorzej przechodzi ciaze
Wiesz co ja sie boje... chocby ze względu na ból brzucha i na to że po moge zacząc krwawic....witam nowe marcowkiPoziomeczka ja tez glownie owoce I warzywa. I nie moge jogurtow juz, tylko po nich mnie mdli jak cholera.
Strach przed @ trzeba przejśćmi sie to jakoś wydawalo nierealne że nie dostane a jednak nie dostałam
mam nadzieje ze spokoj od podpasek na kilka miesięcy.
dziewczyny a jak u was z seksem? Ja pierwsze dni uważałam ale teraz już sobie nie odmawiam I nawet ochotę mam. Ciekawe czy lekarz nie odradzi.
Cześć dziewczyny!
Właśnie wróciliśmy od teściów i od razu do Was piszę, a mąż usypia małego głoda
Pojawiła się moja najmniejsza kropeczka świata z wyczuwalnym echem!!! Wczoraj wg usg było 6t1d. Trochę się lekarz naszukał ale najważniejsze że znalazł i oby już nie przyprawiała nam tyle niepokoju
Nawet nie wiecie jaka to dla mnie wiadomość
Teraz zostaje tylko poinformować szefową że od we wtorek kończę macierzyński a od środy L4.
Mój mały głód 16.07 skończy roczek a już waży 11kgtylko on już się urodził 4600
Też się właśnie zastanawiam jak ogarnę takie dwa mauchy
Oczywiście witam nowe marcowe mamy