• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti ja tez nie chciałam poznać plci dziecka, ale niestety podczas badania usg zanim zdążyłam przypomnieć o tym mojej ginekolog to już wypaliła ze piękna panienka. A nie chcialam poznać po to żeby mieć niespodziankę. Zycie jest teraz takie nudne i przewidywalne, czemu nie zrobić sobie niespodzianki. Nie wyszło, mówi się trudno.

reklama
Ja tez mam biala sypialnie i 2 lata mialam moje wymarzone lozko z ikea...ale lozko strasznie skrzypi i kupilismy na allegro niewygodny materac a poza tym teraz potrzebuje tam wiecej miejsca,bo bede tam z niemowlakiem,wiec sprzedajemy i kupujemy mala sofke. A to bylo moje piekne loze

Załączniki

• 1445199879058.jpg
    1445199879058.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 66
Fanti, tak jak napisała Magdalena :) Chcemy mieć niespodziankę... Za pierwszym razem też nie znaliśmy płci i było to cudowne uczucie, kiedy usłyszałam na porodówce - ma Pani córeczkę :) zresztą było by tak samo fajnie gdybym usłyszała, że to synek hihihi

reklama
Ehh dziewczyny, nie mogę spać. Zasnęłam razem z dzieckiem, pospalam dwie h, wstalam rozwiesić pranie i od tego czasu probuje zasnąć. Wzięłam teraz ciepla kąpiel, oby pomogla. Czyżby moje ciazowe problemy ze snem miały się zacząć? :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry