reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh te skurcze które przygotowują macicę do porodu nie powinny być mocno bolesne. Czujesz raczej taki dyskomfort jak się brzuch napina. Ja również miałam monitor oddechu i do roku non stop korzystałam. Dla mnie najlepszy zakup. W rodzinie był przypadek śmierci łóżeczkowej stąd mój lęk. Ja czułam się spokojniej bezpieczniej i co chwila w nocy się nie budziłam sprawdzając czy dzidzia oddycha.

Cocosh a nie ruszyłas się wtedy jakoś gwałtownie ?bo to może przy wiązadlach zakuc, zabolec, pociągnąć ...

Monitor oddechu hmm ja tego nie miałam ,ale słyszałam ,że przy wczesniakach niezbędne ..

Nie straszę.. wręcz przeciwnie.. liczę że u Ciebie parka Oliwier i Karolina się uda :tak:

dzięki Fanti:)

Ale sobie dziś pospałam..chyba pierwszy raz tak długo od początku ciąży. Synek jeszcze nie wrócił z nocowania, więc cisza i spokój o poranku, aż tak dziwnie..

agiszonek, ja najczęściej mówię Oli lub Olek, ale teraz w naszym towarzystwie pojawił się Aleksander, więc Olek jest rzadziej używane, żeby ich nie mylić:)

u mnie skurcze przygotowujące tez byly bez bolu, tylko twardnienie, teraz jeszcze nie zauważyłam.

Monitor oddechu też mieliśmy dla Oliwiera, raz zadziałał, ale nie wiem do końca czy po prostu nie był dokładnie zapięty. niestety sprzedaliśmy i nie wiem czy teraz zakupię bo funduszy mało, jeszcze się zastanawiam, może popatrzę na używane.

To nie wiem co to było :(
Takie bóle nagłe przy gwałtowej zmianie pozycji czy podnoszeniu miałam wiele razy więc to nie to. Tamte to trwały chwileczkę. A tu trwało kila minut i nie mogłam oddechu złapać tylko takie płytkie dyszenie.
No nic będę siew martwić jak się zaznie powtarzać narazie nie ma co panikować.

reklama
to i ja się przywitam na nowym mieszkanku :-D wyspana nie obolała super się śpi na swoim nowym łóżku teraz sobie oboje leżymy ja na laptopie a mój na tablecie hehe:-p koty na razie się jeszcze nie przyzwyczaiły starsza leży i odpoczywa więc jest chyba ok a mniejsza gdzieś zniknęła :-p

podczytuję was i chyba też zakupię ten monitor bezdechu żeby się nie martwić

cocosh sporo tematów już przeleciało ale pokazywałaś coś dziewczynom ja też bym chciała zobaczyć a przegapiłam ten moment:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry