reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam sie niedzielnie :-)

Mnie dzis obudzil straszny bol kregoslupa,taki bol ze w snie go czulam i obudzilam sie to nie moglam sie ruszyc :no: Oczywiscie jakies glupie sny cala noc,a najlepsze ze w kazdym snie zawsze jestem w ciazy :-)

Kruszynka rusza sie co chwile,bardzo czesto ja czuje.Ale zmienia pozycje np wczoraj czulam glowke z lewej strony a rano juz z prawej :-) Czesto tez sciska mi pecherz,łobuz :-D
Az maz mowil ze podczas zblizen mam uwazac i nie naciskac brzuchem bo on czuje tez malutka :-) Ze dziwne uczucie,az strach...:-)

A mnie jak wczoraj tak i dzis glowa boli ,nie wiem czy jakas zmiana cisnienia czy co.Dzis doszlo jeszcze uczucie suchosci w gardle...Tran juz zamowilam,bedzie trzeba brac

Fanti nie będzie tak źle z różnicą między chłopcami. Znam dzieci z podobną różnicą, tylko brat i siostra. Brat bardzo się opiekuje i wszędzie zabiera małą :)

Ja nie będę kupować monitoru oddechu. Kołderkę też nie będę na początku używać. Chcę początkowo kocyk i otulacz używać a potem śpiworek. Ciekawe, czy przy synku się sprawdzi :).

Cień śmieszne jest to wypychanie się w brzuchu. :) Mnie ciągle łaskocze rączkami ;).

U mnie od tygodnia są ciche dni w domu. Mam nadzieję, że do mojego M coś dotrze. Jutro mam wizytę. Oby wszystko było ok. Maluszek dziś bryka w brzuchu jak szalony :)

Witam Was wszystkie ;)

Ja znow nie czuje zadnego plywania :P
Nie bede kupowala monitoru oddechu bo maly bedzie spal z nami a w ciagu dnia bede kladla kolyske do salonu, mieszkanie malutkie wiec wszystko jest w jednej kupie :P
Kupie rozek ale zobaczymy jak sie sprawdzi. Kolderke i poduszke tez kupie, zeby pozniej na szybko nie latac ;)

Ja tym razem kupię monitor. Poprzednio nie miałam i były takie noce że non stop się budziłam i słuchałam czy Mała oddycha.
A to moje szczęście, zdjęcie z dzisiaj. Byłyśmy na Dniu Szabrownika w pobliskim gospodarstwie.

Załączniki

• 1445793001851.jpg
    1445793001851.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry