reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie często ponoć po znieczuleniu skutkiem ubocznym są bóle głowy. Moja znajomą przez miesiąc dzień w dzień bolała głowa. Ja wiem co to silne bóle głowy, bo mam migrenowe, więc wolę pocierpiec kilka, kilkanaście godzin niż się męczyć z bólami głowy, gdyby takowe wystąpiły. Poza tym boję się, że za dużo dadzą i nie będę miała czucia od pasa w dół.

Aaaaaa PiS wygrał :eek::eek::eek:

reklama
Nailie często ponoć po znieczuleniu skutkiem ubocznym są bóle głowy. Moja znajomą przez miesiąc dzień w dzień bolała głowa. Ja wiem co to silne bóle głowy, bo mam migrenowe, więc wolę pocierpiec kilka, kilkanaście godzin niż się męczyć z bólami głowy, gdyby takowe wystąpiły. Poza tym boję się, że za dużo dadzą i nie będę miała czucia od pasa w dół.

Aaaaaa PiS wygrał :eek::eek::eek:

I co myslisz o tym, dobrze czy zle ze wygral ? :P

Fani chyba coś wisi w powietrzu, bo ja się czuję jakbym była na mega kacu... Chłop pił, a baba będzie za niego zdychać, ech, ten to w ogóle kaca nigdy nie ma :crazy: Chociaż mnie też trzyma jeszcze przeziębienie, także może tu jest pies pogrzebany. Jak egzamin w pracy, miałaś już? Mi też między innymi Bartek chodzi po głowie, ale w jakiej pełnej formie nie mogę się zdecydować. Ale raczej nie będę wychodzić przed szereg z wymyślaniem imion, tylko spokojnie poczekam na płeć :tak:

Jutro ostatni raz idę do pracy i mam egzamin końcowy.. Mam nerwy takie że młody zebrał ode mnie i teraz z płaczem usypia, mąż też swoje zebrał ale ostatecznie to mi udowodnili że jestem złą rozdartą matką która z nikim się nie liczy :no: bo mam zmniejszoną cierpliwość i łatwiej wybucham.. rozmowy nic nie dają więc krzyczę częściej niż zwykle.. :angry:

Jutro ostatni raz idę do pracy i mam egzamin końcowy.. Mam nerwy takie że młody zebrał ode mnie i teraz z płaczem usypia, mąż też swoje zebrał ale ostatecznie to mi udowodnili że jestem złą rozdartą matką która z nikim się nie liczy :no: bo mam zmniejszoną cierpliwość i łatwiej wybucham.. rozmowy nic nie dają więc krzyczę częściej niż zwykle.. :angry:

Kochana ja też tak mam :/ jestem nerwowa jak cholera nerwy mi siadają :( najgorsze jest to, że niedługo mam prowadzić warsztaty NT wychowania dzieci a sama raz dziennie tracę cierpliwość do Z...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry