reklama

Marcowe mamy 2016

ja jutro będę się bardziej udzielała obiecuję ale dziś po prostu mieliśmy dzień leniuchowania i leżenia w naszym nowym wygodnym łóżeczku i korzystaliśmy z samotności:-)

fanti && za egzamin i oczywiście za wszystkie wizytujące mamusie:-)

reklama
Fanti od 8 lat ludzie byli naiwni i wygrywało PO ;-) I sytuacja wygląda jak wygląda....mamy tragedie. Też nie lubie Pisu ale jak pisze manka: gorzej byc nie może, więc może liczmy na to że będzie lepiej.
Kciuki za jutrzejsze wizyty. Moja dopiero w piątek.

PO to było mniejsze zło niestety. Wybór mieliśmy między dżuma i cholera. Nie oszukujmy się. Jednak dziwi mnie że ludzie tyle mówia o poprawie a dali się nabrać na pieniactwo. wieczne pretensje oraz gruszki na wierzbie.
Trzymam && razem z Bronkiem za dzisiejsze wizyty. Oby były tylko pomyślne wieści.
Ja już w nerwach do pracy ostatni raz jadę. Moi zwierzchnicy mają 8 godz by się stawić na posterunku i przeprowadzić egzamin. Także nerwy mogą trwać nawet do 14.30. Eh .

Fanti kciuki za egzamin- na pewno świetnie sobie poradzisz:-)
Oczywiście &&& za dzisiejsze wizyty, miejmy nadzieję, że przyniesiecie same pomyślne wieści:-D
A ja sobie dzisiaj umyślałam fryzjera, ale dopiero muszę dzwonić czy ma czas na farbowanie ;-)

Dzień dobry :) jak minęła noc? Ja o dziwo całą noc bez pobudki huuuuura :) mam nadzieję, że to nie było jednorazowe hihi
Muszę zrobić notatki z książki na czwartkowe zajęcia bo jakaś głupsza zrobiłam się ostatnio i aż mnie to przeraża ;) poza tym jadę rano do Domu Aniołów Stróżów w Katowicach w sprawie jakiegoś fajnego wolontariatu. Bo nie chce mi się stać w miejscu ;) poza tym moje dziecko idzie dzisiaj na zajęcia plastyczne i taneczne do domu kultury i będę miała dzisiaj gonitwe po południu na całego ;)

Witam się po weekendzie :-)

Fanti kciuki za egzamin zaciśnięte.

Dziewczyny Trzymam kciuki za same dobre wieści z wizyt :-)

Ja też jestem bardzo nerwowa i krzykliwa w tej ciąży, na szczęście mąż jeszcze wytrzymuje :-)

Co do monitora oddechu o którym była dyskusja to przy Bartusiu nie mieliśmy i teraz tez pewnie nie kupimy, bo trzeba oszczędzać, a maluszek będzie miał łóżko przy moim łóżku.

Juana@ śliczna córeczka :-)

Fanti u nas jest właśnie Bartosz, bo Bartłomieja od razu mąż odrzucił a on decydował o imieniu synka. A co do imienia Patryk to gdyby mój brat nie miał tak na imię to ja właśnie tak nazwałabym swojego synka :-)

My cały weekend w domku spędziliśmy. Zrobiliśmy barszczyk i krokiety z kapustą i grzybami pychotka :-). a wczoraj dla relaksu eksperymentowałam z szyciem na maszynie i takie kocyki mi wyszły :-)

reklama
DSC_0028.jpgIMG_20151025_195532.jpgIMG_20151025_195553.jpgIMG_20151025_195605.jpg

Załączniki

• DSC_0028.jpg
    DSC_0028.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_20151025_195532.jpg
    IMG_20151025_195532.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_20151025_195553.jpg
    IMG_20151025_195553.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_20151025_195605.jpg
    IMG_20151025_195605.jpg