reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kciuki za egzamin ... I za dzisiejsze wizytujace. . Moje dziecko po zmianie czasu wstaje o 6 rano pomimo tego ,że wczoraj przetrzymam i położyłam juz po nowemu... Wrrr r ,a teraz się bujal w huśtawce i padł .. się na śmiałam jak odlatywal, choć drzemkę ma dopiero zawsze ok 12 tak już mu dałam zasnąć ,skoro potrzebował ... tylko ciekawe jak potem zaśnie he ,bo miał jedną juz tylko w dzień ... będę musiała go pewnie na pół godzinki jeszcze jakoś położyć ;p ..

Tez mam taki kocyk z minky tylko z dwóch stron ten materiał ,tak znajoma z dzielnicy szyję ,a wczoraj przeczytałam ,że tak jest źle bo powinno być połączone z np bawełna,bo dziecko się w tym może kisic. .. ehh

Lilith trzymaj się dzielnie . Dostaniesz leki i Cię wypuszcza pewnie ...

Lilith trzymaj się kochana będzie dobrze :)
Ja nie dawno wstałam zjadlam śniadanie i idę znowu do wyrka to nie jest dziś mój dzień zresztą czekam na tel od wolontariuszki która ma odebrać odemnie ciuchy dla pana i jedzonko dla kotków i Pieskowej które kupilam :)

reklama
Lilith trzymam kciuki żeby diagnoza zatrucia się nie potwierdziła!!!!!!!!! Trzymaj się!
Siwa super kocyki Ci wyszły. Ja się w życiu maszyny do szycia nie dotknęłam, czasem mnie nachodzi żeby spróbować, ale się boję że zainwestuję w sprzęt, a mój słomiany zapał nie pozwoli mi wytrwać w szyciowych postanowieniach ;)

Co do wyniku wyborów... Spodziewałam sie takiego obrotu sprawy, ale nie tej miażdżącej procentowej przewagi :szok: nie wierzę, że za rządu PIS zmieni się cokolwiek na lepsze dla szarego obywatela. Owszem może polepszyć się dla elektoratu emerytów i dla kościoła któremu przestaną grozić podatki. Założę się że jedną z pierwszych rzeczy jaką będą chcieli przepchnąć będą ograniczenia w dostępie do invitro. Era ciemnogrodu i państwa kościelnego "łelkam tu" :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry