reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti, gratuluję!

ja o przyczynę biegunki podejrzewam trochę burgera z Burgerkinga, ale nie wiem do końca, bo w sumie mężowi i synowi nic nie było, może mi się jakiś podejrzany trafił..w każdym razie nie zamierzam tam jeść w najbliższym czasie.

arusiowa ja tez mam taki termometr i mnie zaczął ostatnio wkurzać, chyba się zużył, też szukam czegoś nowego..

reklama
Fanti gratulacje ;)

Arusiowa oo ja mam ten sam model chyba od roku i poki co dziala bez zarzutu. Temperaturę pokazuje inną tylko wtedy jak wyjadę niechcący z czoła na włosy. Jak dlugo go masz?

Sylvi moj P tez sie kiedys tam struł i tylko on. Podejrzewal ze ktos nie umyl rąk wychodząc z lazienki i musial złapać jakiegoś syfa dotykając się do klamki.

co do urodzin to Marysia am 12 a Staś 28 października więc nie opłaca mi się robić dwóch imprez. Szkoda kasy tak naprawdę.

Co do termometrów to ja na nie wydałam kupe kasy i miałam do uszny, na pod czerwień itd. Sprawdził się tylko jeden i pokazuje temperature idealnie odchyl 0,2 stopnia to góra. o to on : termometr microlife nc 100

FAnti gratuluję ,no to teraz już pełen relaks do końca ciąży :)

Marcowa zdrówka ! Teraz taka wirusowa pora roku ,że co chwila można coś złapać.

Ja znieczulenia takiego nie miałam ,ale wstrzykneli mi podczas porodu jakiś zatrzyk niby miał pomoc , skutkowało to tym ,że Bartuś jak się urodził to nie płakał tylko sobie spał ,ale ja się bałam wtedy ,że coś nie tak .. zrobiłam awanturę ,że powinni mnie o tym uprzedzić a ja bym nie wyraziła zgody na taki lek teoretycznie przeciwbólowy.. straszne to było dla mnie długo potem płakałam jeszcze ,że moje dziecko nie płakał przy porodzie i się martwilam, choć zapewniali ,że to normalne no sorry dla mnie to nie było normalne ..

reklama
Fanti gratulacje! Lilith trzymaj sie kochana! U mnie tez srednio. Z dnia na dzien coraz bardziej i coraz czesciej twardnieje mi brzuch. Wczesniej zdarzalo sie tylko jak cos dzwigalam,np.zakupy a teraz wejde pp schodach i juz jest twardy. Najgorsze,ze tez troche boli jak na okres. Mam nadzieje,ze z szyjka sie nic nie dzieje. Za tydzien wizyta u nowego lekarza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry