reklama

Marcowe mamy 2016

Ja mam w środę wizytę a w piątek połówkowe i nie mogę się ich już doczekać dopóki nie dowiem się że maluszek ma wszystko na miejscu i że jest ok to mam stresa
maluszek wczoraj tak mnie kopnął że musiałam się zatrzymać tak mnie zabolalo a akurat prowadziła a potem na wieczór jak jadlam kolacje to tak mnie kopnął że musiałam że zwróce całą kolację :p

reklama
Fanti gratulacje :-) To teraz odpoczywaj ile się da :-)

Lilith Ty nasza biedulko <przytul> Mam nadzieję, ze diagnoza zatrucia ciążowego się nie potwierdzi. trzymam mocno kciuki &&

BarBra i jak tam Ci w nowym mieszkanku bez teściowej ? Teraz to Wam się zacznie wspaniałe małżeński życie :-) Nie ma to jak mieć wszystko dla siebie :D:D

A zapomniałam Wam napisać, że w końcu chyba czuję mojego Fasola w brzuchu :-D Takie inne odczucia mam niż wcześniej, chyba nawet mnie kopie :D

Ania*Be :-D:-D:-DDobrze, że chociaż Tobie egzemplarz idealny się trafił. Mój termometr ma ok. 4 lat, może to starość go dopadła? A może on wymaga jakiejś kalibracji co jakiś czas jak alkomaty? Sama nie wiem :baffled:
Bar bra okropny ten Twój synek :-ptaki malutki, ledwo 300-400 gram waży, a tak matkę kopie, co to będzie za dwa miesiące :szok:? Mój ledwo muska, czasem puknie na tyle delikatnie, że nie mam pojęcia czy to kończyna czy to czkawka :-)

Fanti gratulacje !!!
Lilith oby wszystko dobrze die skończyło trzymam kciuki!!!
Volka ja mam podobnie z tym twardniejacym brzuchem, ale mam nadzieję ze to skurcze przygotowujące macice do porodu.
Barbra tylko się cieszyć, ze maluszek tak kopie tzn .ze zdrowe!!! Mój babel też dokazuje , że czasami podskocze a potem sama się do siebie uśmiecham. Skoro tylu u nas chlopcow to mozemy załóżmy drużynę piłkarską :)
Jesli chodzi o termometr to ja mam taki do ucha i sprawdza temperaturę co 3 sek. Wiec jestem bardzo zadowolona.
no i trzymam kciuki za udane wizyty!!!

Magdalena777 u mnie też dziewczyna to i kopniaki lżejsze, oszczędza mamusię:) chociaż dziś się trochę bardzie rozkręciła, chyba po tych moich wczorajszych rewolucjach jelitowych..

teraz M się rozkłada, dostał gorączki i biegunki, dreszcze itp, więc chyba to jakiś wirus...mam nadzieję, że mnie już oszczędzi. ale on już oczywiście łożko zajął i umiera, a ja wczoraj nawet obiad zrobiłam, chyba za dobra jestem

sylvi- tak to jest z facetami, chory=umierający, a baba wszystko zrobi. I obiad, i posprząta, pranie nastawi, dzieckiem się zajmnie.
Moja to daje nieźle popalić, jak zacznie kopać to brzuch aż faluje. Zauważyłam, że tam gdzie przyłożę rękę tam kopniak.

reklama
Chyba znalazlam wozek, ktory mi sie podoba i to widzialam go na zywo. Pozniej wstawie fotki.
Jezeli chodzi o polityke to nie rozumiem jak mozna dalej glosowac na PO skoro przez 8 lat nie zrobili nic.. wyprzedali Polske do zera. A PiS bedziemy oceniac po 4 latach, nie teraz :P Ale dobrze ze to nie jest forum polityczne bo chyba bysmy sie zagryzly :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry