reklama

Marcowe mamy 2016

co do wózka... my mieszkamy na 2 piętrze bez windy i bez miejsca na dole aby zostawiać wózek, więc siłą rzeczy zainwestowaliśmy od razu we w miarę lekką i w miare dużą parasolkę. kupiliśmy maclarena techno xlr z doczepianą gondolką - którą używaliśmy przez 3 miesiące, ponieważ oparcie spacerówki rozkłada się na płasko i spokojnie maluszek może w niej jeździć... Teraz z perspektywy czasu jak myśle, że miałabym z cięższym wózkiem wdrapywać się na 2 piętro - schodek po schodku - to jestem mega zadowolona i nie mam zamiaru zmieniać wózka :P

reklama
MI się bardzo podoba czuć Bronka.. ale dziś jak byłam w pracy przesadził.. dostałam takiego kopniaka w pęcherz, że mało się nie zesikałam.. :eek: i jak siedziałam przy biurku tak od razu wstałam.. eh..
Barbra.. fajnie masz.. relaks, Lewandowski.. a mąż nie zazdrosny ;-)

Fanti Gratuluję :) na początku będzie dziwnie nie wstawać na nocki.

Lilith mam nadzieję, że wszystko szybko się unormuje.

Barbra oj poleżałabym w wannie, tylko potem rano trzeba wstać :/ mnie zaś mały łaskocze rączkami jak szalony. Po pół godziny mam dość. Chodzę z brzuchem na wierzchu, bo wtedy jesc spokojny.

Ja dziś po wizycie. Maluszek ma 218 gram i jest cały i zdrowy. Ja mam upatrzoną kołyskę chicco składaną. Mam zamiar trochę podróżować :)

Fanti gratki:-) wierzyłam, że Ci się uda:tak:
my już po wizycie, szyjka zwarta, 5 cm. Łożysko na przedniej ścianie, dlatego ruchy mogę poczuć później. 386 g, 18 cm, 143 tętno, serduszko i wszystkie organy prawidłowe. I intuicja mnie od poczatku nie myliła... Będzie SYNUŚ :-) moja Mama i Babcia też tak obstawiały ;-) Teściowa trochę zawiedziona bo obstawiała dziewuszkę, jeszcze kombinuje, że może paluszek to był, ale na własne oczy widziałam, że rączki trzymał przy buźce, która zresztą śliczna :-D
Byliśmy na szkole rodzenia pierwszych zajęciach, o pielęgnacji było, całkiem konkretnie. Mojemu przewrotowcowi się oczywiście nie podobało i twierdzi, że na następne już nie pójdzie... Zobaczymy:angry:
no i palenia też rzucić nie chce...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry