reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Anienkka gratuluję synka :-) ja jutro wieczorem usg i zobaczymy czy będzie widać płeć i czy mnie moje przeczucie na synka nie myli :-)

Witam nowa mamusie :-)

Ja dziś zabieram się za porządki bo taki bałagan jakby 20 osób mieszkało u nas w mieszkaniu :-)

Ja z Wielkopolski 50km od Poznania

Dziewczyny a mam takie pytanie bo kupiliśmy własne Mieszkanie, przedtem wynajmowaliśmy. Czy ma któraś roletę dzień /noc i czy ją polecicie. Chcieliśmy narazie w takie zainwestować do pokoju syna i naszej sypialni. Narazie takie rozwiązanie zamiast firanek. Co wy na to

Ja z Wielkopolski 50km od Poznania

Dziewczyny a mam takie pytanie bo kupiliśmy własne Mieszkanie, przedtem wynajmowaliśmy. Czy ma któraś roletę dzień /noc i czy ją polecicie. Chcieliśmy narazie w takie zainwestować do pokoju syna i naszej sypialni. Narazie takie rozwiązanie zamiast firanek. Co wy na to

Mam w kuchni taką roletę fajna sprawa, ale w dzień i tak ją zwijam do polowy bo daje malo światła

Witam nowa mamusie :)
Ja dzis gołabki zrobilam ale chyba ich nie zjem .Od rana boli mnie brzuch .Mam takie skurcze chyba zoładka ze masakra .Wzielam nospe troche pomogla ale nie na dlugo.Rano raz w wc bylam i spokoj .Nic takiego nie jadlam zeby moglo zaszkodzic.Az mi dreszcze przechodzily po ciele .Mam nadzieje ze przejdzie do wieczorka.

Elisse a który tydzień u Ciebie?
Ja wczoraj na usg byłam z mężem, super wszystko sprawdzone, już synek na pewno, widzieliśmy siusiaka; ) waży 430 gram czyli trochę większy niż na 20 tydzień, ale mój mąż 198 cm wzrostu 120 kg to może być synek spory;) także się cieszymy ze zdrowy i leży mi głową na pęcherzu to już wiem co tak ciągle biegam do łazienki;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry