reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti gratki:-) wierzyłam, że Ci się uda:tak:
my już po wizycie, szyjka zwarta, 5 cm. Łożysko na przedniej ścianie, dlatego ruchy mogę poczuć później. 386 g, 18 cm, 143 tętno, serduszko i wszystkie organy prawidłowe. I intuicja mnie od poczatku nie myliła... Będzie SYNUŚ :-) moja Mama i Babcia też tak obstawiały ;-) Teściowa trochę zawiedziona bo obstawiała dziewuszkę, jeszcze kombinuje, że może paluszek to był, ale na własne oczy widziałam, że rączki trzymał przy buźce, która zresztą śliczna :-D
Byliśmy na szkole rodzenia pierwszych zajęciach, o pielęgnacji było, całkiem konkretnie. Mojemu przewrotowcowi się oczywiście nie podobało i twierdzi, że na następne już nie pójdzie... Zobaczymy:angry:
no i palenia też rzucić nie chce...

GRATULUJĘ SYNUSIA!!!!!! To fajne uczucie.. coś o tym wiem.. ;-)

Fanti a Tobie gratuluję znanego egzaminu! Teraz relaks na całego. Pewnie po tyg zacznie Ci się nudzić w domu.
Oj tego właśnie boję się najbardziej.. jednak bycie w domu to nie to samo co zebrać się do pracy, spędzić z różnymi ludźmi 12 godz, zero rozmów o kupkach, dzieciach itd.. taka higiena umysłu..

Witam nową mamusię.. :-)

A ja dziś robię co chcę w domu.. czyli gotuję sprzątam i prasuję.. :baffled: mąż w pracy a ja najpierw obiadek z mamą zrobiłam, potem w domu sprzątanie a teraz lekcje z synem a za chwilę trzeba z nim na trening na basen.. nie chce mi się już.. a to dopiero pierwszy dzień wolnego.. :confused2:

Kkasiaa witaj, ja mam taką roletę w sypialni i tak jak pisze Ania, w dzień jest za ciemno żeby była ustawiona na "dzień" ;-) Natomiast daje to radę jak jest większe słońce czy upał. Firanki dla mnie zasłaniają więcej niż te rolety ;-)

Lewusek oj co to za wirusisko Cię złapało :no:

Grandiflora gratuluję chłopaczka ;-) Mój też jest podobnych gabarytów, a córa urodziła się średniaczkiem, tylko teraz wysoka jest

Asienkakk Tobie też gratuluję synusia ;-)

Siwa u mnie też bajzel już od rana, a tylko jedna dwulatka w domu...

Fanti kobiecie nie dogodzisz :-D

Aliaolio fajna opcja z tą gondolą do parasolki, na wiosnę - lato nie trzeba mieć nie wiadomo jak jej obudowanej. A w takim rozwiązaniu dostęp do dziecka nie jest ograniczony? Ja trochę choruję na tego maclarena, ale może przy 2 uda się kupić, na razie muszę wymęczyć inglesinę, ale coś się za dobrze trzyma ;-)

Powiem wam że coś moje dziecko nie lubi jak mam komputer blisko brzucha, za każdym razem się budzi i dostaję serię kopniaków :sorry:

Hej

Asienkakk, Grandiflora gratuluję chłopaków.

Kasia my w całym mieszkaniu mamy takie rolety i zdają egzamin. Ale mamy okna od strony południowej i jest słonecznie.

Lewusek zdrówka.

Byłam wczoraj u neurologa skonsultować te bóle głowy i że strony neurologicznej wszystko ok. Po porodzie i karmieniu jak bóle się utrzymają to wtedy dopiero leczenie. I najpewniej to migrena.

Grandiflora gratulacje ☺

Mi się dziś nic nie chce ,jakieś takie zawroty mam od dwóch dni dziwne aż się bałam ,że jakaś anemia czy coś ,a odebrałam wyniki właśnie i zero nieprawidłowości. ☺ tylko musze uważać na te toxoplazmozę ,bo mam zerowe ,ale to akurat się domyślam ,że taki wynik będzie :)

reklama
Laski wy się już uspokojcie z tymi chłopakami ok? Ja wszystko rozumiem ze marzą się Wam piłkarze, koszykarze i kierowcy formuły 1 ale ile mozna? Statystyki mówią ze generalnie rodzi się więcej dziewczynek wiec nie wiem co to za ewenement na tym marcu. Dzisiaj mówiłam mojej dzidzi ze ma się cieszyć bo będzie miała od wyboru do koloru kolegów ale jakieś koleżanki tez by się przydały :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry