Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fanti gratki:-) wierzyłam, że Ci się uda
my już po wizycie, szyjka zwarta, 5 cm. Łożysko na przedniej ścianie, dlatego ruchy mogę poczuć później. 386 g, 18 cm, 143 tętno, serduszko i wszystkie organy prawidłowe. I intuicja mnie od poczatku nie myliła... Będzie SYNUŚ :-) moja Mama i Babcia też tak obstawiały ;-) Teściowa trochę zawiedziona bo obstawiała dziewuszkę, jeszcze kombinuje, że może paluszek to był, ale na własne oczy widziałam, że rączki trzymał przy buźce, która zresztą śliczna
Byliśmy na szkole rodzenia pierwszych zajęciach, o pielęgnacji było, całkiem konkretnie. Mojemu przewrotowcowi się oczywiście nie podobało i twierdzi, że na następne już nie pójdzie... Zobaczymy
no i palenia też rzucić nie chce...
Oj tego właśnie boję się najbardziej.. jednak bycie w domu to nie to samo co zebrać się do pracy, spędzić z różnymi ludźmi 12 godz, zero rozmów o kupkach, dzieciach itd.. taka higiena umysłu..Fanti a Tobie gratuluję znanego egzaminu! Teraz relaks na całego. Pewnie po tyg zacznie Ci się nudzić w domu.
mąż w pracy a ja najpierw obiadek z mamą zrobiłam, potem w domu sprzątanie a teraz lekcje z synem a za chwilę trzeba z nim na trening na basen.. nie chce mi się już.. a to dopiero pierwszy dzień wolnego..