reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzięki dziewczyny, teraz z wrażenia zasnąć nie mogę :-D Wszyscy wkoło mówili, że dziewuszka i tak jakoś zaczęłam się tym sugerować, a tu jednak niespodzianka, dołączę do drużyny piłkarskiej :-)
intuicja mnie nie zwodziła!:-D

Asienka gratulacje synka :)
Fanti a Tobie gratuluję znanego egzaminu! Teraz relaks na całego. Pewnie po tyg zacznie Ci się nudzić w domu.
Z była wczoraj na zajęciach plastycznych i muzycznych w domu kultury. Oczywiście zachwycona na całego. Ja w sumie też zadowolona bo w pon będę miała po południu 2 godz wolnego i będę mogła ogarnąć dom po weekendzie ;)
W dodatku sama chce chodzić na zajęcia więc żyć nie umierać hihi no i o godz 19 już spała a ja z zgasilam lampkę 15 minut później i M mówił że od razu zasnelam. O 2 w nocy pobudka i 1,5 godz męczyłam się żeby zasnąć z powrotem ale się udało :)
Dzisiaj idę na pierwszy dzień wolontariatu... trzymajcie kciuki :)

Asienkka gratki synka :)
Ja właśnie się obudziłam i za niedługo musze iść pobieranie krwi zrobić wrrr jak mi się Nie chce ... :(

Ja to się boję takich kołysek, że dziecko się przyzwyczaji i potem by w łóżeczku nie chciało spać ..

Witam Dziewczyny ;)
Termin wypada mi na 31 Marzec, więc sam Koniec ;)
Mamy już synka, a o drugie szczęście staraliśmy się 3 lata,
Chociaż jestem w 17 tygodniu ciąży, nadal nie mogę uwierzyć i nie chcę zapeszyć, by wszystko było dobrze.
Wczoraj miałam wizytę i jest wszystko ok, płeć nie znana :)
Syn urodził się w 37tygodniu i 5 dniu ;) Więc mam nadzieję że do 38 tygodnia dociągnę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry