reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny wielkie dzięki za kciuki i za gratulacje :tak::-)
Nawet nie wiecie jak mi ulżyło.. wreszcie mam wolność choć wiem, że za parę dni może tygodni będzie mi brakowało kontaktu z ludźmi, zmiany otoczenia itd..
Co do odpoczynku owszem w nocy już nie będę pracować więc odpocznę ale codziennie jednak trzeba dziecko do szkoły wyprawić więc pobudka o 7. No bo przecież nikt lepiej tego nie zrobi jak mama.. :-p

Lilith pisz proszę co u Ciebie bo martwimy się tu o Ciebie!!! :tak:

Egzamin nie był prosty bo byłam potraktowana jakbym miała dalej samodzielnie pracować i tylko jedna osoba w komisji była świadoma sytuacji. Masa pytań, masa problemów do omówienia itd.. ostatecznie w skali 1-5 oceniłabym sama (nieskromnie) swoje odpowiedzi na 4 :-p
I wiecie co jest najśmieszniejsze- w ogóle już nie próbuję ubierać się żeby ukryć brzuch, widać jak cholera a ludzie z którymi pracuję do końca nie zauważyli NIC!!!! Haha... :-D
I na koniec pytają mnie kiedy następna zmiana a ja odpowiadam "we wrześniu" :-D Wyobraźcie sobie ich miny.. a ja wyszłam po prostu.. :-p

fanti bardzo dobrze teraz odpoczniesz i nacieszysz się maluszkiem:-) a w pracy to nie wiem jak można nie zauważyć tak pięknego brzuszka głupki :)
ja już kiedyś mieszkałam sama wiedziałam co mnie cudownego czeka ale np dla mojego to pierwszy raz ale chyba jest ok po 2 dniach nie narzeka hehe na razie:-pdziś 2 mamy mnie odwiedziły:-)a teściu się pytał czy mi nie nudno tak samej to mu odpowiedziałam że po 1 mam kotki a po 2 ja lubię być sama full relax :-D teraz czekam na mojego zrobię mu obiadek i do wanny i jakiś film może ehhh :-)

ja termometr dopiero muszę zakupić taki porządny więc proszę o poradę:-)
sarna też na początku uparłam się na wózek z tej firmy teraz mam jeszcze inne opcje bo podoba mi się z bebetto-torino Bebetto Torino | sklep dla dzieci TOMI.pl
i musimy do znajomego podjechać i obejrzeć u niego w sklepie tam mają beby-merc zobaczymy
aaaa i powiem wam ze te miny są super nie wiedziałam że coś takiego jest:-D

Hej.

Fanti Gartulacje::)

Lilith mam nadzieje,że u Ciebie wszystko wporządku,trzymam kciuki!

Właśnie też ostatnio oglądałam termometry,zastanawiam sie z jakiej firmy kupić.

Podlączam się do pytania o kołyske,bo ja chyba tak czy tak spełnie swoje marzenie i kupie kołyskę...:)o baaardzo mi sie marzy od zawsze:)

Na ile starczy kołyska to zależy od jej wielkości i konstrukcji. Ja miałam dosyć małą i nie nadawała się dla dziecka które próbuje siadać, więc starczyła mi na jakieś 3-4 miesiące.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry