reklama

Marcowe mamy 2016

Siwa ale fajne :) Widziałam takie w sklepach, są mega drogie.
Dziewczynki trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze oby wszystko było po waszej myśli. Ja wczoraj miałam gosci. Potem drazylysmy z córką dynie na konkurs i wyszła nam bardzo fajna. Dzisiaj wybieram się do kina na film "Demon" Marcina Wrony.

reklama
Siwa... Super te kocyki.

A tak wogole to dzien dobry, znowu dawno mnie nie bylo przy corce nie mam jak wejsc ani na tel ani na lapka bo zaraz chce kucyki ogladac :(

Ja od soboty bardzo zle sie czuje, wymiituje po kilka razy dziennie, biegunka, i bole podbrzusza... Ide zaraz zarejestrowac sie do ginka w przychidni mam nadzieje ze dzisiaj mnie przyjmie, bo nawet zjesc nie moge bo od razu to wc lece. Mam tylko nadzieje ze znajdzie dla mnie chwilke i nie wysle mnie na ip.

Juana piękna dziewczynka.
My wczoraj na zakupach wpadliśmy na moją kumpelę z byłej firmy. Mamy 2 tygodnie różnicy w ciąży J tyle, że ona jest w drugiej a ja pierwszej. Była ze swoim „Lolkiem” 2 letnim i chłopczyk jest po prostu prześliczny J Ma wielkie błękitne oczka i włoski prawie białe i buzię ogólnie jak z reklamy. Masakra. Pierwszy raz się zastanawiałam czy moje dzidzi będzie ładne i zazdrościłam Adze dzieciaka. A niby to co w głowie najważniejsze :P taaaa
Widzę, że u Was serio duże problemy z imieniem J Całe szczęście, że mój mąż był pewny że będzie chłopak :P Powiedział, że dziewczynkę mogę nazwać jak mi się żywnie podoba bo i tak będzie syn :P No i ma Marysię. Imię mu się podoba ale pewnie była by mała wojna bo podoba mu się jeszcze Maja i Zuzia a mi już nie za bardzo :P.

Witam po weekendzie :)

Ostatnio w weekendy nie mam czasu pisać, w sumie spędzam czas razem z mężem, bo w weekendy nie pracuje. Tym razem w sobotę byliśmy u mojej dobrej koleżanki, też jest w ciąży ma termin na maj 2016 :) A wczoraj pojechaliśmy do Ikei, kilka drobiazgów do domu kupiliśmy :)

Trzymam kciuki za wizyty :) I Fanti za Twój egzamin też trzymam kciuki &&

Siwa śliczne te Twoje chwile z maszyną :-)

Ja obecnie jestem na etapie rozmyślania jak przeorganizować sypialnię, by było miejsce w niej jeszcze na dzidziusia :) Nie mamy dla dzidziusia osobnego pokoju i jak na razie tak zostanie - bo nie wiemy jak długo będziemy mieszkać tu gdzie mieszkamy. A maluszkowi puki co chyba kąt w sypialni wystarczy :tak:

Siwa super ci wyszło. Ja mam pytanie- gdzie kupiłaś polar minky bo ja szukałam u siebie poprzednia zimę I nigdzie nie znalazłam. A też lubię sobie coś sama uszyć . chciałam wtedy z tego zrobić taki komin dla synka a teraz i kocyk i do poduszek.
Siedzę w pracy i czekam. nic się nie dzieje aż dziw że to poniedziałek a tu taki luz jakby to niedziela była. Coraz bardziej się denerwuje choć niby wiem że nie może pójść źle.

Ja juz takowy zakupilam, ale bedzie to w ramach prezentu powitalnego od starszej siostry dla mlodszej :)
Wczoraj padlam o 20 :/ mloda i m jeszcze bajki ogladali, a ja juz spalam. Dzisiaj czuje sie jakby czolg po mnie przejechal.
Co do imienia to zostanie Antonina Amelia, m bedzie musial sie przyzwyczaic ze jego typ dopiero na drugie imie.
Wybory- kazdy cos obiecuje, i kto by nie wygral na obietnicach sie konczy.
Fanti- && za egzamin
&&& za wizytujace :)
U mnie obrywa sie najbardziej m, mimo tego, ze pracuje po 10/11 h zawsze sie cos znajdzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry