reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti ale to 500 zł ma być miesięcznie

Chrobek... proszę Cię.. nie mów że wierzysz w te obietnice.. :oo:

Zobaczymy co to bedzie ;) Wazne, ze inna partia niz byla ostatnio, moze sie cos zmieni :P

Cien trzymam kciuki ! :)

Manka inne nie znaczy lepsze.. i wiesz może najbliższe 4 lata nie planujcie powrotu do Polski.. a potem nie wiadomo czy będzie jeszcze do czego wracać.. :baffled:

Fanti wiem wiem, boje sie tego ale co moge zrobic ? Nic :)
A wydaje mi sie, ze gorzej juz byc nie moze. Albo bedzie troszke lepiej dla zwyklych ludzi, takich szarakow jak ja, albo to koniec dla naszego kraju. Zobaczymy, nadzieja umiera ostatnia :D

Nie mogę zrozumieć jak ludzie mogą być tak naiwni i wierzyć w obietnice wyborcze.. 500 zł na miesiąc na dziecko? Proszę bardzo.. patologie będą się rozmnażać na potęgę.. za darmo kasa.. im więcej dzieci tym lepiej,,
Wcześniej na emeryturę? Proszę bardzo- 500 zł i żyj człowieku.. Teraz nie było wesoło a co dopiero dalej??
Naszego państwa na to nie stać.. zwyczajnie..

Fanti oczywiście, że nie wierzę. Ja nie byłam za PiS. Jestem tylko ciekawa co z tym zrobią. Chociaż scenariusz jest przewidywalny. Bo ustawa nawet jak zostanie uchwalona przez Sejm, to i tak nie wejdzie w życie, bo jest niezgodna z konstytucja i Trybunał Konstytucyjny ja zdelegalizuje.

FAnti ja też mam straszne nerwy .. mąż dostaje ode mnie jazdę średnio co godzinę ... aż popłakałam się dziś,że taka nerwowa jestem i wredna ... tłumacze mu ,ze teraz są dwie babki we mnie ,a mała jeszcze będzie miała mój znak zodiaku to już w ogóle będzie miał przekichane (ja zresztą też hihi )

Ja się cieszę,że wygrało PIS , oby tylko było lepiej ...;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry