• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti ale to 500 zł ma być miesięcznie

Chrobek... proszę Cię.. nie mów że wierzysz w te obietnice.. :oo:

Zobaczymy co to bedzie ;) Wazne, ze inna partia niz byla ostatnio, moze sie cos zmieni :P

Cien trzymam kciuki ! :)

Manka inne nie znaczy lepsze.. i wiesz może najbliższe 4 lata nie planujcie powrotu do Polski.. a potem nie wiadomo czy będzie jeszcze do czego wracać.. :baffled:

Fanti wiem wiem, boje sie tego ale co moge zrobic ? Nic :)
A wydaje mi sie, ze gorzej juz byc nie moze. Albo bedzie troszke lepiej dla zwyklych ludzi, takich szarakow jak ja, albo to koniec dla naszego kraju. Zobaczymy, nadzieja umiera ostatnia :D

Nie mogę zrozumieć jak ludzie mogą być tak naiwni i wierzyć w obietnice wyborcze.. 500 zł na miesiąc na dziecko? Proszę bardzo.. patologie będą się rozmnażać na potęgę.. za darmo kasa.. im więcej dzieci tym lepiej,,
Wcześniej na emeryturę? Proszę bardzo- 500 zł i żyj człowieku.. Teraz nie było wesoło a co dopiero dalej??
Naszego państwa na to nie stać.. zwyczajnie..

Fanti oczywiście, że nie wierzę. Ja nie byłam za PiS. Jestem tylko ciekawa co z tym zrobią. Chociaż scenariusz jest przewidywalny. Bo ustawa nawet jak zostanie uchwalona przez Sejm, to i tak nie wejdzie w życie, bo jest niezgodna z konstytucja i Trybunał Konstytucyjny ja zdelegalizuje.

FAnti ja też mam straszne nerwy .. mąż dostaje ode mnie jazdę średnio co godzinę ... aż popłakałam się dziś,że taka nerwowa jestem i wredna ... tłumacze mu ,ze teraz są dwie babki we mnie ,a mała jeszcze będzie miała mój znak zodiaku to już w ogóle będzie miał przekichane (ja zresztą też hihi )

Ja się cieszę,że wygrało PIS , oby tylko było lepiej ...;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry