reklama

Marcowe mamy 2016

A mnie kopie najwięcej koło pępka a od czasu do czasu kopie mnie pod brzuchem zmienia pozycję cały czas :) niech korzysta póki ma miejsce hehe : p
Isia ja cały dzień w pizamie latam mam to gdzieś zresztą dla pewności do środy nigdzie nie wychodze żeby znowu coś mnie nie złapalo więc w środę rano na badanie moczu potem odebrać je i Wieczorkiem do kina ale autem a w czwartek moja wyczekiwania wizyta w Katowicach u urologa nie mogę się doczekać co on mi powie :)

reklama
Hej dziewuszki.
Fanti super misiek, kciuki zaciśnięte za wygrana!!!
Volka spóźnione choc równie serdeczne życzenia urodzinowe, szkoda ze nic z tego usg. Ale niebawem potwierdzisz i sie uspokoisz!!!
Kubusiowa no to udanej wizyty w Polsce!!
Mloda mamo, Isia tak to jest z naszymi m. Jak widza rosnacy brzuch to dopiero do nich dociera. Mój chyba jeszcze nie do konca przyjal do wiadomosci, ze po raz kolejny bedzie tatusiem.!!

Cienwielkiejgory łącze sie z toba w bolu na te parę godzin :p jakoś czerwcu była ta Wielka burza co przeszła bielsko pszczyna Tychy katowice (te drzewa powyrywane połamane pozalewane drogi itp) a ja w mieszkaniu mam wszystko na prąd w czwartek była burza nad ranem a we wtorek wieczorem wlaczyli prąd bo linie energetyczne u nas były na drodze (ani się okapac bo cieplej wody nie miałam piecyk gazowy Ale zalaczal się przez prąd płyta elektryczna więc o obiedzie herbacie kawie zapomnij zamrazarka plywala :D hahaha ) z moim siedzieliśmy przy podgrzewaczach bez tv komórki rozładowanie bez neta bez kompa ... śmiałam się ze depresję powoli mam :p

No 3d super a 4d to już wogole :) ja dodatkowo nie robilam tylko jak miałam prenatalne Grzesiu w tej chwili tak wierzga że ciężko jest mu nawet zdjęcie zrobić ostatnio gdyby nie to że widziałam kręgosłup to wcale bym nie pomyślała że to moje dziecko :) taki wiercipieta z niego :)

Znalazłam fajny płaszcz na allegro na zimę rozpinany z tyłu zamkiem kuzynka ma taki i jest bardzo zadowolona ale wolalabym go przymierzyc i kosztuje 166 zł myslicie że dużo no i w rozmiarze s czyli potem spokojnie w nim będę chodzić :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry