reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
I już Niedziela wieczór a dopiero był piątek
Dziś byliśmy w Smyku starszemu po buty i były śliczne pościele do łóżeczka taki fajny turkus

A jutro wizyta :-)

no spoko tylko chodzi o to ze jak mam dać taką kasę to żeby był na pewno na mnie dobry teraz to ok ale potem po ciąży jak będę wyglądała jak worek :-( to szkoda tej kasy
izik ja od godz mówiłam o pyzach z mięsem i w końcu wymiękłam cebulka się smaży pyzy gotują :-D

No tak... tez bez sensu :) musisz się dokładnie pomierzyc i zobaczyć czy wejdziesz z brzuchem i po porodzie ile luzu zostanie :) i czy warto...

Ja mam 2 płaszcze 2 kurtki zimowe a 1 mam taka na narty sportowa i ona jest z dołu szersza ( na spodnie do snowboardu) więc uznałam ze w najgorszym wypadku jak już się nie będę zapinac a na razie nie ma źle i sie zapinam to ja będę ubierać :D
I mam właściwie pozyczona zimowe kurtkę taka mniejsza M'ke od kumpeli miała ja właśnie w ciazy

Mloda mama z 3d to moze byc roznie. Jak bylam w Polsce chciala mi babeczka zrobic fotke w 3d, ale maly miał pepowine na glowie wiec nic z tego. Wszystko zalezy Jak się dziecie ułoży.
Volka trzymam kciuki za udane wizyty!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry