reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

Wtam nowe Mamy!!!Ja mam termin tuz przed swoimi 36 urodzinamu.Jutro mam wizytę,trzymajcie kciuki!:)To moja 5-ta ciąza,wiec brzuch wydaje mi się,że już trochę widać;-)Widzę,ze są mamy z trojeczką,ale z czwartym dzieckiem chyba nikogo nie ma?pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za każdą!!!

reklama
Paulina super:) prosimy o zdjęcie;)

Zuzia witaj!

Sprawdzałam właśnie wynik bety ale jeszcze nie ma..
Co do nerwowości to narazie lepiej nawet niż w czasie PMS;) Tylko wzruszam się z byle powodu

Milagros ja w pierwszej ciazy uzywalam kremu przeciw rozstepom z AA. I nie pojawil sie ani nawet jeden rozstep :) teraz mam zamiar uzywac tego samego :) tylko dziewczyny dobrze czytajcie etykiety, bo wiekszosc kremow mozna uzywac dopiero po 3 miesiacu :)

Witam dziewczyny :)

Mam nadzieję, że do was mogę dołączyć :) tydzień temu zrobiłam betę i wynik wyszedł 1970,40, także mocno ciążowy ;)
Jestem mamą 14 miesięcznego Artura :)
Cieżko mi nawet powiedzieć który to tydzień, bo moja OM to 22.04.... ;) po ciąży bardzo rozregulowały mi się miesiączki, także to chyba cud, że jestem w ciąży.
Do lekarza idę dopiero 22.07 więć póki co jedynym potwierdzeniem ciąży jest beta :)

Będę próbować was nadrobić :)

Gratulacje! :) :) ja mam 16 miesieczn3go Synka, roznica podobna :)

Milagros24 moj wrocil z pracy i go od razu do kuchni wywalilam robic obiad [emoji14]. Stwierdzil ze nawet siku zrobic nie moze, bo juz go gonie.

I przyniosl mi dzisiaj moje ulubione lody ;) Sorbet truskawkowy [emoji14]

Ja mam Bio-Oil ktory polecila mi kolezanka ;) Ten tez mozna dopiero po 12 tyg uzywac wiec narazie stoi na polce ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Maleństwo i echo serduszka :-)

Załączniki

• 1436804444799.jpg
    1436804444799.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 87
natka90 ja tez mam Bio Oil, używałam w pierwszej ciązy i żadnych rozstepów nie miałam. Tutaj w UK jest on bardzo popularny. Widziałam w Polsce tez go.

Hej laski. U nas na wizycie bejbi starsze niż z OM bo już 7t2d mierzy 11 mm :-) niestety mam też w pobliżu krwiaka który jest efektem skurczy, a nie wiadomo co bylo ich przyczyną więc mam się oszczędzać I jeśli boli brzuch to brać nospę. Zapisał mi też duphaston czyli progesteron aby zmniejszyć ryzyko poronienia. Tak więc wielka radość ale I strach.Karty mi jeszcze nie założył.., nastepna wizyta 30 lipca.

reklama
Witajcie nowemamjsie, grono sie powieksza ze hoho ☺ ja wlasnie leze po duuuzej dawce czereśni..... pisalam ostatnio ze nie mam onjawow a xzis od rana mdlosci, w pracy myslalam ze zwymiotuje ale wypiłam herbate i przeszlo na troche. Tez uzywalam palmersa w pierszej ciazy i bio oil i na szczescie nie mam rozstepów, teraz tez na dzien palmers bede uzywac na noc bio oil bo tlusty. Panna Myszka dlaczego masz diete? oszalalam ale siedze godz po pracy i ogladam wozki, dwa nawet sobie upatrzylam

Do góry