Witaj Cocosh

fajńie, ze jesteś znowu z nami

Lekarz idiota!!! Takich rzeczy nigdy sie nie mówi, zawsze sie mówi, ze trzeba byc dobrej mysli i najgorsze za nami a ńie takie hasła rzuca!!!
Ale co do lekarzy to juz na studiach sa idioci, i to niewychowani!!! Nikt ńie uczy ich kultury!!! W klinice gdzie będę rodzic jest pełno studentów. Ostatnio byłam z M na ktg, leze z odkrytym wielkim brzucholem i wchodzi jakaś młoda siksa ani dzien dobry ani pocałuj mnie w dupę, ani przepraszam i kładzie jakieś papiery na biurku i wychodzi... Za chwile następna. Rozumiem, ze miała to położyć ale jak wchodzę gdzieś gdzie ktoś leży to mowię chociaż dzien dobry!!!!
Volka, ja sie miałam stawić 8 lutego ale po usg jakim miałam robione w ostatnia sobote moze uda sie odwlec ten termin do 22 lutego. W każdym razie w piątek przed 8 rano mam byc na kolejnym usg- mam nadzieje, ze sie nie okaże na nim, ze w pon będę krojona
Cocosh, jak byłam na wizycie w środę 27 lutego i lekarka stwierdziła, ze mam mało wód i spotkamy sie najprawdopodobniej 8 lutego na CC to jeszcze w środę wieczorem zamówiłam ciuszki z next na noc i pare innych rzeczy. Na drugi dzien tj w czwartek pojechałam na resztę zakupów i do piątku miałam juz wszystko kupione. Czyli zakupy zajęły mi dwa dni hihi Dzisiaj przyszło mi zamowienie z apteki, sterylizator, podkładka pod materac. Jutro muszę dzwonić w sprawie pościeli dla Bartusia z Minky bo kobieta szyje a mieszka 5 km ode mnie i muszę zamówić posciel dla Zuzki. Zaraz będę zamawiała jej tez podkład motherhood. Także Cocosh mam wszystko dla małego, zostało 'tylko' wszystko wyprać