• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia- jedyne co przychodzi mi do glowy to stwierdzenie: JESTES SZALONA!!! :) trzymaj sie dzielnie i odpocznij troszke! Jeszcze Bartus Cie wymeczy!

Izik- to masz malego gryzonia! :) ale dopoki nie znam tego bolu musze stwierdzic- jakie to slodkie[emoji7]

Arusiowa- dzis uslyszalam to samo :p
Mi tam 29 jak najbardziej pasuje!:)

Fanti uprośćmy :) kiedy Bronek "robiony"? Pamiętam, że kiedyś pisałaś i było to w podobnym terminie jak mój fistaszek był robiony :p czyli 26 czerwca. Ja cykle miałam nieregularne i wszystkie suwaczki, oficjalne terminy @ mam pociągnięte pod termin poczęcia, nie om. Wiec jak nic nie pokrecilam i Bronek zmajstrowany w podobnym czasie +/- 2 dni to zaraz będzie skończony 37 tc i teoretycznie 3 tyg do książkowego terminu porodu.
Ot i uprosciła :p
Arusiowa dobrze prawie pamiętałas. 24 zrobiony :P
Jakby nie patrzeć jeszcze tydzień da radę wytrzymać a potem wymusze na czarodziejce skierowanie i w nosie z nią.

Isia mamy czas co nie? ;) zawsze się obie tego trzymałyśmy więc tak ma być do końca.
Ja tam już w majtki robię ze strachu na tą planowaną cesarke. Już mówiłam do męża że ja to nieźle *ebnieta jestem. Najpierw chciałam cesarke latami o tym mówiłam. na początku ciąży też robiłam wszystko by to osiągnąć na papierze a jak jest taka wizja to panikuje :/

Isia odpoczywaj teraz juz... Jutro wielki dzień!
Fanti ale to chyba normalne ta panika... Niby człowiek wie co go czeka ale strach i tak jest. My kobiety tak mamy wiec ja Cie doskonale rozumiem...

No dobra no napisze Wam...
Dzis na 80% pojadę... Caly dzień nie mogę nic zjeść niedobrze mi. Teraz mnie czyścić zaczęło konkretnie a od 16 skurcze. Najpierw nieregularne ale z upływem czasu coraz bardziej silne i od 18 co 5-6 minut. Mężowi nic nie powiedziałam .... Właśnie robi sobie śniadanie do pracy... Hahaha popracuje dzis popracuje tylko ze w innym miejscu. :D chłopcy jedza kolacje. A mężowi powiem tak za pól godziny...

Naile, ja rodziłam na Solcu i polecam wszystkim dziewczynom z Wawy, bardzo kameralny oddzial, srednio tylko 4 porody na dobę, sale porodowe tylko pojedyncze z łazienkami a na polozniczym 2 i 3 osobowe z łazienkami. Przemily personel, ja jestem bardzo zadowolona

Fanti kto jak nie ty dasz radę ja twardo sn a nie wiem co mnie czeka bo jeszcze nie rodziłam i ta nie wiedza jest bardzo stresująca :( ale staram się na razie o tym nie myślec

reklama
Hej ja dziś odpoczywam po wczorajszym dniu. O ile się da z 3-latką :)

Ja jeszcze nie mam nawet rzeczy wszystkich do szpitala kupionych - na liście jeszcze 11 pozycji.

Jutro muszę dodzwonić się do 3 przedszkoli i umówić się na spotkania po odbiór wniosków dla Oli... Później pewnie trzeba będzie odwiedzić US a wnioski złożymy jak urodzi się maleństwo, bo potrzebny akt urodzenia rodzeństwa na dodatkowe punkty. Termin składania wniosków jest do 25.03, więc niezłe szaleństwo się zapowiada :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry