reklama

Marcowe mamy 2016

Ja ostatnia @ 4.06 i mam termin 11.03 :)
Poziomka gratulacje!!!!
Isia ja już dziś wpisze cie na listę a potem uzupełnię ja się odezwiesz po cc :) i trzymam & & &
Ja pojadlam czekam aż pranie się skończy to powiesze i odpoczywam :) standardowo :p

reklama
Poziomka gratuluję! :)

Bursztynek tymi późniejszymi usg nie ma się co sugerować bo tam termin zależy od wymiarów dziecka. Ja mam na 26.03 termin wg om a na ostatnim usg mi na 14.03 wyszedł bo maluch duży.

Isia żebyś Ty nie zapomniała na tą cc pojechać w tym szale remontowym.

U mnie też wyraźnie widać różnicę pomiędzy twardnieniem brzucha a wypinaniem dupki.

Dzisiaj była u mnie manikiurzystka, zrobiła mi paznokcie u rąk i nóg. Mimo że w domu to umęczyłam się siedzeniem tyle czasu w jednej pozycji. Teraz się zastanawiam nad mobilnym fryzjerem :)

Poziomka gratulacje :) w którym szpitalu rodzilas? Czekamy oczywiście na zdjęcie synusia ;)

Clodi czyli pewnie będzie powtórka z rozrywki? Kurcze moja szyjka strasznie powoli się rozwierala, mam nadzieje ze będzie szybciej to trwało, ciekawe czy 2 porody mogą się aż tak roznic

Serduszko a ty co tam kombinujesz? ;)

Isia ha ha no ja mam to samo co arusiowa - toż to już jutro się dowiemy czy to Bartuś czy nie Bartuś ;) a ty tu zamiast o stresie to o meblach piszesz ;)

Arusiowa u mnie dziec robiony 27, Lalka zrobiona 26 i tego 26 9 miesięcy później się urodziła

Bursztynek u mnie na termin z usg nigdy nie patrzyli, rozbieżności były na poziomie kilku dni, także zawsze był brany pod uwagę termin z om

Co do skurczy fajne są jak dochodzą do 140 np, przynajmniej coś się dzieje wtedy, a nie tylko straszą :sorry:

Mi też wiecznie gorąco! A bez kołdry nie zasne i bądź tu mądry ;)

To ja ostatnio patrze w kartę na wizycie, a tu temin 18, ale luty ;) mając ostatnia @ 11 czerwca chyba nie bardzo ;)

Ostatnia edycja:
No wlasnie z 1usg mam wpisane 11.03. Co najlepsze tyg ciazy wpisywane co wizyte do karty mam adekwatne do @. Czyli, ze termin na jutro. Tylko dzis wyszlo 39t5d. Juz glupieje. Nie mam pojecia jak licYc by Zuzy za dlugo nie przenosic.

Bursztynek a ty cykle regularne miałaś? Bo jeśli regularne i om 23.05 to termin na koniec lutego jak najbardziej dobrze wyliczony.
To chyba mamy pretendentkę na 29.02 :p i powiem Ci, że do takiej zakreconej osobowości idealnie pasowałoby dziecko urodzone w takim zakreconym terminie ;)

No właśnie żeby nie przenosić mi to akurat nie grozi bo mi się zgadza więc wiem kiedy co i jak resztę zostawiam Grzesiowi :)
Cień Zebrzydowice? koło Rybnika?

Poziomka gratulacje :)

Isia to jutro wielki dzień :) ciekawa jestem jak prezentuje się pokój Zuzki.

Kadi o matko. Jakie przeżycia :eek:

Fanti to w takim razie na kiedy masz termin? Ja już się pogubiłam ;) lekarza masz po prostu jedynego w swoim rodzaju :D

Cocosh szybkiego powrotu do zdrowia. Rodzenie jak jest się chorym, to nic fajnego.

Kkasia też miałam cc i kaszel, psikałam. Teraz zrobię wszystko by być zdrowa, gdybym miała cc.

Ja dzisiaj miałam masaż na szkole rodzenia. W końcu plecy mnie nie bolą :)

reklama
poziomka- gratulacje :) ale Cię wymęczyli

Ja was podczytuje z laktatorem w ręku, mała tak mi pogryzła brodawkę że muszę ściągać mleko z prawej piersi. Boję się jej ją dać.I siedzę jak krowa i ciągnę :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry