Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Raz tu na stronie baby boom sprawdzałam wyliczenia tygodnie zgodnie z długością cyklu. I wtedy wyszło mi zgodnie z tym co sama liczę.Fanti ❤❤❤
A my byliśmy dzisiaj do godz 13 poza domem... odebrałam paczkę od ojca, kupiliśmy parę rzeczy i tak dzień zlecial. Brzuch mnie bolał dzisiaj jak cholera... miałam iść do sklepu ale nie umiałam zrobić kroku... nawet myślałam, że dzisiaj pojadę na poród ale wszystko mi minęło.... jak przyjechaliśmy to oczywiście poszłam spać na godzinę. Potem M zrobił Zuzce regał bo stał jakoś krzywo i trzeba było kupić nóżki regulowane i przeniósł jej książki.
Potem powiesił jej portret w antyramie- dostała go na roczek i wreszcie znalazł się na ścianie![]()
Ja jeszcze spakowana nie jestem, M musi mi włosy zafarbowac i wygolic...
Także ja jak zwykle w dupie z wszystkim jestem hihi
No jak widać błędnie liczyłam.Fanti ty poważnie tygodnie ciąży liczyłas wg dnia zapłodnienia? To zagęszczaj ruchy, mało czasu ci zostałotzn. Po 2 tyg od zapłodnienia powinna wystąpić miesiączka, jeśli nie wystąpiła a test wskazuje na ciążę to w tym momencie jesteś w 4-5 tc.