reklama

Marcowe mamy 2016

Volka ja dostalam wypis po 13.jeszcze obiad zjadlam w szpitalu.a do wypisu chyba 7 bab bylo.moj jak obiad zobaczyl to powiedzial ze by chyba umarl na takim jedzeniu :-)

Torbe wziął mi ok 12 .o 13 byl po mnie z córka, pojechalam do apteki po globulki 25 zl zaplacilam.potem do pracy z wypisem.a potem pojechalismy do Zebrzydowic do mr hamburgera .zjadlam frytki i hot doga i colę :-)

A doktor mowil ze takie skurcze moga byc, w koncu porod moze byc lada dzień lub za tydzień. ..itd az do 42 tc :-) mam pilnowac, jak skurcze beda co 5/7 min przez juz 2 h to jechać albo wody odejda albo będzie krwawienie.

Potem do biedry pojechaliśmy i o 16 byliśmy w domu.teraz ogarniam troche :-)

reklama
Poziomka gratki !!! :-) :)

nad ruchami też sie zastanawialam pare razy, u mojego to jakby takie trzepotanie. ale i zdarzylo sie ze mialam wrazenie jakby dostal zadyszki. coś tam sobie cwiczą nasze szkraby. Ale o adhd sie niestety Arusiowa boje bo pasierb jest nadpobudliwy emocjonalnie i sie boje o geny po tatusiu ehh.

Ja w domu.

Ordynator mnie zbadał i szyjka zamknięta i długa jak na początku ciąży. Jest identycznie jak przy Kasjanie. Wtedy to nawet po oksytocynę sie nie skróciła. Cisnienie unormowane, mam 6 tabletek dziennie brać na spadek. Jutro jadę do swojego gina i chyba cc umawiam. Dziecko niby 3,5 kg waży ale dziewczyna co ten sam lekarz usg jej dzisiaj robił miała mieć dziecko 4,1 a urodził 4,9:errr: szczęście że przez cc bo by ją rozerwało, wiec tak naprawdę mój bobo może już pona 4 ważyć

Poziomka gratulacje!!!

Marcowa co do ciśnienia to ja już tabletki na stałe biorę z betablokerem. Już od 3,5 roku

no tez do pewnego momentu myslalam ze to dziecko sie napina ale teraz juz wiem ze to jednak brzunio ; ]
Kadi wspolczuje doswiadczenia..
moje ktg dzisiaj kilka skurczykow okolo 20 % Mnie takie slabe już bolą, a kobieta obok miala jeden 90 % to sobie nie moge wyobrazić :- ( a sie dziwilam co ona tak sapie na leżąco..

Ja dzis miałam caly czas miedzy 20/40 % raz dlugi na 60%.a w sobotę tez na prawie 80% i ciezko dychac, od razu tetno mi skacze. ..

Kadi wspolczuje przeżyć... Konował i tyle...

Poziomka ogromne gratulacje :-)
Cień Clodi dobrze ze juz w domku...

Moj to dzis do pracy raczej nie pójdzie. Ale jeszcze o tym nie wie... :P

To ciekawe Cień ile sie jeszcze z takimi pobujasz ;-)
Clodi przynajmniej teraz wiesz na czym stoisz bo za pierwszym razem pewnie ogromne nerwy były.
Poziomka a fotosik jakiś Ignacego to gdzie :-p hę ?

reklama
Poziomka ogromne gratulacje. Jesteś dzielna i to bardzo.

Serduszko pisz nam co się dzieje bo od rana tak dziwnie piszesz że czuję że dzieje się dużo a Ty nam nie chcesz straszyć zaczem nie wyjedziesz jak zapowiedziałas!

Fanti, ale do daty poczecia doliczylas 2 tygodnie? Bo liczac tygodnie ciazy tak trzeba zrobic:) bo inaczej liczysz tygodnie od poczecia a nie tygodnie ciazy:
A dlaczego tak? Nie słyszałam nigdy o tym.

Lewusek, ja 11.03 mam CC, więc liczę na to, że na pewno urodzę, byle nie wcześniej ;)

Z tymi tygodniami to u mnie gin zawsze pisze dwa, czyli teraz 36/37. pierwszy poród też mam zapisany 39/40 (był dzień przed terminem z OM).
Fanti, ta twoja gin to porażka, jak ty z nią tyle wytrzymałaś?
Sylvi tyle mamy od początku z naszymi dziećmi podobieństw że kto wie może nasze drugie pociechy też będą z jednego dnia ;)

Ja sobie właśnie uciełam drzemkę. 2 godziny. Szok . miałam tak ze 20 min spać.
Ale tak to jest jak człowiek siedzi cały czas w domu a raz się ruszy do miasta to nagle zmęczony.
Co do męża dziś już nie mówi że nie idzie. Ciekawe co do jutra wymyśli. Bo z nim to może być różnie.

Isia kochanie a ty już gotowa na jutro czy może jesteś już po?
Buziak dla Ciebie specjalny Ty wiesz za co ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry