reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti, ale do daty poczecia doliczylas 2 tygodnie? Bo liczac tygodnie ciazy tak trzeba zrobic:) bo inaczej liczysz tygodnie od poczecia a nie tygodnie ciazy:)

Bar ja rodze dzien przed Toba albo dzien po;D termin mamy o jeden dzien rozny i z tego co pamietam nawet date slubu mamy z roznica jednego dnia (teoretycznie dnia, praktycznie roku:)) wiec nie ma innej opcji, dzien roznicy musi byc;D

Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka

reklama
Volka no ja w czwartek zaczynam 38 :)
Kubusia masz rację ciekawe jak bazie dzieci się na to zaopatrują :)
Fanti moim zdaniem jak się długo kontroluje swój organizm i cykle to nie dziwię się że jesteś pewna swojego ja kontroluje od 4 lat ale mi się akurat zgadza z tym co mój gin mówi :)

Dziewczyny a moze te Wasze twardnienia to niunia sie wypina? Ja jak siedze i mala dupke wypnie to twardy gora brzuch:) i az ciezko oddychac:)

Tez wlaczylam rozmowy.masakra.posprzatac ciezko ale wymalowac sie nie zapomniala:-)

edit tylko patologia. Nikt normalny tak nie zyje.Mozna miec czasem balagan ale nie syf bo tylko tak to mozna nazwac
No fakt jest to patologia , jakby nie patrzec jest to odchylenie od normy . Tylko bardziej miałam na myśli rodziny alkoholików itp ;D Jednak jak widziałam parę odcinków tego programu Perfekcyjna PANI domu- to wydaje mi się ,że to mocno rezyserowane ,bo niby normalne kobiety ,rodziny a taki syf ,że aż nieprawdopodobne jak dla mnie ;D

Kamila to ja też Bede już powoli miała menopauze :D też mam takie przepływy gorąca najbardziej w nocy... mój to mówi ze co się chce przytulić to albo jestem zimna albo cała ,mokra' ^^

Kadi ja będąc w grudniu na ip zostałam zjeb*** ze podwarzam zdanie lekarza mówiąc mu w którym tyg.ciąży jestem jak ON PRZECIEŻ WIDZI kiedy miałam ostatnią miesiaczke :D więc Ci się odzywam...Bo to on jest lekarzem a nie ja[emoji14]
Ja to już na legalu miłość mam :) aż lepiej na duszy

A co do jazdy autem jako kierowca już nie jeżdżę bo mała mi wkłada nogi w zebra i robię niekontrolowane ruchy...

Kadi ale powinnaś na wypisie mieć jego pieczątkę lub inf. Który lekarz Cię badal czy przyjmował :) ja tak miałam

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Lewusek, ja 11.03 mam CC, więc liczę na to, że na pewno urodzę, byle nie wcześniej ;)

Kadi, mi tez się taki trafił przy pierwszym porodzie na dyżurze, co łapę na siłę pchał, współczuję, ja mam traumę do dziś..

Z tymi tygodniami to u mnie gin zawsze pisze dwa, czyli teraz 36/37. pierwszy poród też mam zapisany 39/40 (był dzień przed terminem z OM).
Fanti, ta twoja gin to porażka, jak ty z nią tyle wytrzymałaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry