Mam nadziejęto fajny wiek już, jest na tyle duża, że będzie chętnie pomagać
 jeszcze nie wie,a wczoraj nagle mówi do mojego męża : tato a Ty byś chciał chłopca w domu?
 jeszcze nie wie,a wczoraj nagle mówi do mojego męża : tato a Ty byś chciał chłopca w domu?Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mam nadziejęto fajny wiek już, jest na tyle duża, że będzie chętnie pomagać
 jeszcze nie wie,a wczoraj nagle mówi do mojego męża : tato a Ty byś chciał chłopca w domu?
 jeszcze nie wie,a wczoraj nagle mówi do mojego męża : tato a Ty byś chciał chłopca w domu?Ja mam wrażenie ze moja widać, mam wydety brzuch jakbym cały czas miała miesiączkęW 7/8 tyg nie widać jeszcze ciąży szczególnie pierwszej, więc myślę, że przedłużą umowę
 nawet bardziej albo sobie to wmawiam
 nawet bardziej albo sobie to wmawiam 
A jaka była pierwsza?Mam betę. Rano Pani przy pobieraniu krwi powiedziała,że teraz beta powinna być chociaż 7500.

oj tam oj tam lato jest, można założyć zawsze jakąś szerszą koszulkęJa mam wrażenie ze moja widać, mam wydety brzuch jakbym cały czas miała miesiączkęnawet bardziej albo sobie to wmawiam

5800.A jaka była pierwsza?
Bardzo duża ta Twoja beta a który tydzień i dzień?
w jakim sensie nie macie miejsca na dziecko? Gwarantuję Ci, że pod koniec ciąży będziesz się modlić o jakikolwiek poródja się bardzo boję wszystkiego, porodu panicznie, ciąży, że za dużo przytyję, mam 30 lat już, nie mamy miejsca dla dziecka
 jeśli 30 to dużo, to ja się nie przyznam ile mam
 jeśli 30 to dużo, to ja się nie przyznam ile mam 
Tak będę robićoj tam oj tam lato jest, można założyć zawsze jakąś szerszą koszulkę
 nie chcemy mówić do 12 tygodnia, różnie może być ja nie jestem zdrowa i czekaliśmy 6 lat na tą ciąże wiec zobaczymy jutro po wizycie
 nie chcemy mówić do 12 tygodnia, różnie może być ja nie jestem zdrowa i czekaliśmy 6 lat na tą ciąże wiec zobaczymy jutro po wizycie