reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

reklama
Ja z odbijaniem mam podobnie 🙈 dodatkowo brak ochoty na cokolwiek zdrowego… wpycham w siebie owoce i warzywa, a najchętniej jechałabym na kfc, mcdonaldzie i kebabie 🙄 gdzie jestem raczej z tych co zdrowe jedzenie, fitness itd… masakra 😵‍💫

Ja z odbijaniem mam podobnie 🙈 dodatkowo brak ochoty na cokolwiek zdrowego… wpycham w siebie owoce i warzywa, a najchętniej jechałabym na kfc, mcdonaldzie i kebabie 🙄 gdzie jestem raczej z tych co zdrowe jedzenie, fitness itd… masakra 😵‍💫
Ja to samo 😁 Dodatkowo śledzie i sok pomarańczowy. Najchętniej razem 😂

3 lata. A gdzieś po dwóch dowiedziałam się o niszy i potencjalnym problemie przy 2 bejbiku. Może lekarka była zbyt szczegółowa, tzn dobrze że mnie uświadomiła ale przy tym i nastraszyla. Teraz zanim zrobiłam test już czułam kłucie w okolicach blizny, głównie po lewej stronie gdzie też niedawno wyszła mi na zewnątrz endometrioza. Pierwsza ciąża była jakaś taka łatwiejsza 😁 Twoja blizna ile ma?
Hej, jestem z listopadówek. Z ciekawości weszłam na forum żeby zobaczyć czy jest już ktoś z marca i trafiłam na Twój post. Ja mam ciąże w niszy. Było to ryzykowne ale utrzymałam ją i jestem w 23 tc. W sierpniu mam kolejne usg, jeśli nic się nie zmieni to zrobią mi rezonans żeby sprawdzić czy łożysko nie wrasta w bliznę. Taką ciążę rozwiązuje się szybciej, zawsze poprzez cc. Życzę ci aby i tobie się udało.

reklama
Do góry