Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
Ja idę w weekend robić badania wszystkie i mój największy koszmar krzywa cukrowa, dobrze że wymyślili cytrynową glukozę, bo bym nie dała rady chyba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie z odbijaniem ale ze wzdęciami i to w pracy też nie jest komfortowe.Czy któraś z Was ma może problem z odbijaniem się? W zasadzie od dnia pozytywnych testów się z tym męczę, w pracy jest najgorzej, nie da się tego ogarnąć![]()
Ja to samoJa z odbijaniem mam podobniedodatkowo brak ochoty na cokolwiek zdrowego… wpycham w siebie owoce i warzywa, a najchętniej jechałabym na kfc, mcdonaldzie i kebabie
gdzie jestem raczej z tych co zdrowe jedzenie, fitness itd… masakra
![]()
Hahah, to dość ciekawe połączenieJa to samoDodatkowo śledzie i sok pomarańczowy. Najchętniej razem
![]()
Ja nie wiem naprawdę skąd sie biorą te smaki, przed weekendem robiłam leczo dla męża do pracy i naleśniki dla dzieci i przyszła mi taka straszna ochota na leczo w naleśniku ze musiałam to zjeśćJa to samoDodatkowo śledzie i sok pomarańczowy. Najchętniej razem
![]()
A to musisz juz teraz robic krzywą? Współczuję dla mnie raz na ciaze to wyzwanie a co dopieroJa idę w weekend robić badania wszystkie i mój największy koszmar krzywa cukrowa, dobrze że wymyślili cytrynową glukozę, bo bym nie dała rady chyba.
Hej, jestem z listopadówek. Z ciekawości weszłam na forum żeby zobaczyć czy jest już ktoś z marca i trafiłam na Twój post. Ja mam ciąże w niszy. Było to ryzykowne ale utrzymałam ją i jestem w 23 tc. W sierpniu mam kolejne usg, jeśli nic się nie zmieni to zrobią mi rezonans żeby sprawdzić czy łożysko nie wrasta w bliznę. Taką ciążę rozwiązuje się szybciej, zawsze poprzez cc. Życzę ci aby i tobie się udało.3 lata. A gdzieś po dwóch dowiedziałam się o niszy i potencjalnym problemie przy 2 bejbiku. Może lekarka była zbyt szczegółowa, tzn dobrze że mnie uświadomiła ale przy tym i nastraszyla. Teraz zanim zrobiłam test już czułam kłucie w okolicach blizny, głównie po lewej stronie gdzie też niedawno wyszła mi na zewnątrz endometrioza. Pierwsza ciąża była jakaś taka łatwiejszaTwoja blizna ile ma?
Tak musze terez, bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową w sumie od 10tc. Licze na cud, że tym razem jej nie będzie.A to musisz juz teraz robic krzywą? Współczuję dla mnie raz na ciaze to wyzwanie a co dopieroa jeszcze z mdłosciami 1 trymestru to juz wogole
![]()
Przynajmniej będzie z głowy. Oby było w normie.Tak musze terez, bo w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę ciążową w sumie od 10tc. Licze na cud, że tym razem jej nie będzie.