reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Dobra dziewczyn zrobiłam wstępną listę dziewczyn, które się po prostu udzielają. Jeżeli kogoś pominęłam proszę się zgłosić i potrzebujemy jeszcze jednego admina.

reklama
Hej Dziewczyny! Ja dziś pół nocy nie spałam. Jej, czekanie od wizyty do wizyty to katorga. I myślenie: czy wszystko będzie dobrze? Mój ginekolog akurat rozpoczął urlop zaraz po mojej pierwszej wizycie i kolejną mam dopiero 28 sierpnia. No zwariuje chyba. Dziś rozpoczynam 10 tydzień. Jednak czuję się ok, nie dzieje się nic niepokojącego, więc muszę czekać cierpliwie. Cieszę się, bo dziś mam spotkanie z koleżankami i mam zamiar im powiedzieć o ciąży, żeby wiedziały dlaczego we wrześniu nie spotkamy się w pracy. Co do grupy to rozumiem, że za późno dołączyłam 😉 Postaram się wykazać zaufaniem i może w przyszłości mnie dodacie też! Miłego dnia!

Hej Dziewczyny! Ja dziś pół nocy nie spałam. Jej, czekanie od wizyty do wizyty to katorga. I myślenie: czy wszystko będzie dobrze? Mój ginekolog akurat rozpoczął urlop zaraz po mojej pierwszej wizycie i kolejną mam dopiero 28 sierpnia. No zwariuje chyba. Dziś rozpoczynam 10 tydzień. Jednak czuję się ok, nie dzieje się nic niepokojącego, więc muszę czekać cierpliwie. Cieszę się, bo dziś mam spotkanie z koleżankami i mam zamiar im powiedzieć o ciąży, żeby wiedziały dlaczego we wrześniu nie spotkamy się w pracy. Co do grupy to rozumiem, że za późno dołączyłam 😉 Postaram się wykazać zaufaniem i może w przyszłości mnie dodacie też! Miłego dnia!
Jesteś na liście więc będziesz dodana 😉

Ja mam wizytę we wtorek po 3 tygodniowej przerwie i dla mnie te początki ciąży są przedziwne. Niby to dziecko w brzuchu jest i mam nadzieję, że się rozwija (nieprzemijające objawy sugerują, że tak), ale każda wizyta to jakiś ścisk w gardle, czy wszystko na USG będzie dobrze.

Haha, mgła ciążowa się włączyła. Czytałam, ale nie widziałam 😂. Dzięki.

BEJ* - no właśnie ja też tak sobie tłumaczę, że objawy są, więc jest ok.
I na każdym etapie coś innego. Najpierw, czy pojawi się zarodek, później, czy będzie serduszko, później, czy nie przestanie bić, czy wykształciły się nóżki i rączki, czy z łożyskiem ok, czy przepływy ok, wody i tak można wymieniać 🙈

reklama
I na każdym etapie coś innego. Najpierw, czy pojawi się zarodek, później, czy będzie serduszko, później, czy nie przestanie bić, czy wykształciły się nóżki i rączki, czy z łożyskiem ok, czy przepływy ok, wody i tak można wymieniać 🙈
Ja mam to samo…
jak mam gorszy dzien i czuje objawy to jestem szczęśliwa i spokojna „ ze jest ok” ( wiadomo moze byc nie okej ale jakis tam spokoj psychiczny sie pojawia) ale wtedy chce umrzec bo naprawde sa dni kiedy mdlosci i brak sil nie pozwala mi glowy z poduszki podniesc.
Od wczoraj mam lepsze dni i dzisiaj czuje sie naprawde duzo lepiej to juz w glowie panika, ze cos sie zlego dzieje -.- wizyte mam 22.08 i tez jak na szpilkach caly czas.
Mozemy sie cieszyc, ze nie jestesmy w tym same 🤣

Do góry