U
użytkowniczka 212
Gość
to samo ja! u mnie Stary narzeka, nie chce innych niż skinnyJa tylko skinny i innych nie mam zamiaru
Dzwony nosiłam w gimnazjum i starczy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to samo ja! u mnie Stary narzeka, nie chce innych niż skinnyJa tylko skinny i innych nie mam zamiaru
Dzwony nosiłam w gimnazjum i starczy![]()
Piona siostro. Ja też dzisiaj zaliczyłam trening a po nim wsunelam zapiexemuszę się przyznać, że Was oszukałam - zrobiłam treningbo mi sumienie nie chciało dać spokoju. Ale tylko 30 minut plus kilka serii na dupke z ciężarkami
Boyfriend to nie mój klimat. Tak jak slouhy. Ale Mom Fit to krój który kocham. A kuloty są super na lato, szczególnie z pionowym paskiem lub w kolorze![]()
Dobra, z tych co wymieniłaś mom fit by moze mi podeszly.Dobra, musze wygooglac które są któreja tez skinny nosze, boyriendy mierzyłam i na tym stanęłam
![]()
Trening był, dziecko śpi, stary w pracy.zaraz wleci film i tyle. Aaaa i Umawiam się na 15 lecie maturyCo porabiacie w piątkowy wieczór?![]()
tylko właśnie problelem takich spodni jest to, że góra musi krojem też pasowaćZa mną chodzą dzwony! Ale takie że nogawka dopiero się rozszerza od kolana. O mamo ale bym nosiłabrakuje jezcze tych butów z ogniami po bokach
![]()
Super!Trening był, dziecko śpi, stary w pracy.zaraz wleci film i tyle. Aaaa i Umawiam się na 15 lecie matury![]()
Nooo! Ja tez nie mam takich rzeczy xD ale kiedyś i tak se takie kupię! Na jedna imprezę i do szafytylko właśnie problelem takich spodni jest to, że góra musi krojem też pasowaća ja nie mam rzeczy które by pasowały do dzownów
ale fakt, w podstawówce nosiłąm tkaie dzowny mega rozszerzone od kolana